A- A+
Ακόμη πιο άνετες καρέκλες από τη Lufthansa
Νέα καθίσματα με καινοτόμο λεπτή πλάτη και μαξιλάρια με γέμισμα, που εξασφαλίζουν ένα άνετο και απολαυστικό ταξίδι, θα προσφέρουν σε λίγους μήνες Lufthansa, SWISS και Austrian Airlines.

Με την έναρξη των προγραμματισμένων παραδόσεων των αεροσκαφών τύπου Airbus A320 το 2019, οι επιβάτες στα δρομολόγια κοντινών και μεσαίων αποστάσεων του Ομίλου Lufthansa θα απολαμβάνουν τα ολοκαίνουργια καθίσματα.

Αίσθηση άνεσης

Η εργονομική κατανομή πίεσης και η υψηλής ποιότητας ταπετσαρία των νέων καθισμάτων προσφέρουν στον επιβάτη αίσθηση μεγαλύτερης άνεσης.

Λόγω της καινοτόμου οριζόντιας σχεδίασης της θήκης για βιβλία και περιοδικά, η πλάτη του καθίσματος είναι αισθητά πιο λεπτή αφήνοντας ελεύθερο περισσότερο προσωπικό χώρο.

Επιπλέον, τα ταξίδια γίνονται πιο άνετα όχι μόνο κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά και κατά την απογείωση και την προσγείωση.

Μεγαλύτερη κλήση

Στα σημερινά καθίσματα, οι επιβάτες κάθονται με κλίση 12 μοιρών σε όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Ο εργονομικός σχεδιασμός των νέων καθισμάτων επιτρέπει στην πλάτη κλίση 20 μοιρών σε όλο το ταξίδι, γεγονός που συμβάλει αισθητά για μια πιο άνετη και ξεκούραστη πτήση.

Επιπλέον, οι επιβάτες στη Business Class, εάν το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της πτήσης να ρυθμίσουν την πλάτη του καθίσματος τους στις 26 μοίρες.