A- A+
Πρεμιέρα μετά το Πάσχα για το ανανεωμένο e-banking της Eurobank
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατασκευή του ανανεωμένου e-banking της Eurobank, το οποίο αναμένεται μετά το Πάσχα να βγει στον αέρα.

Μετά την ανανέωση της κεντρικής ιστοσελίδας, στη Eurobank ετοιμάζουν και την ανανεωμένη υπηρεσία e-banking, η οποία θα βγει στον ...αέρα το αργότερο έως και τις αρχές Μάϊου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρώτη φάση θα λανσαριστεί η έκδοση που αφορά στους ιδιώτες πελάτες της τράπεζας, για να ακολουθήσει αργότερα το λανσάρισμα της εταιρικής υπηρεσίας.

Παράλληλα, θα υπάρξει μέσα στη χρονιά αναβάθμιση της υπηρεσίας πληρωμών livepay, αλλά και των εφαρμογών για κινητά.

Το νέο site

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες η τράπεζα λάνσαρε το νέο www.eurobank.gr, το οποίο παρέχει μια πρωτότυπη, εξαιρετικά φιλική και ευχάριστη εμπειρία, ώστε ο επισκέπτης να πλοηγείται με βάση τις ανάγκες του και όχι μόνο μέσω παραδοσιακών τρόπων πλοήγησης (προϊόντα και υπηρεσίες).

Επιτρέπει την «έξυπνη» αναγνώριση του επισκέπτη και την περιήγησή του σε ενότητες που τον ενδιαφέρουν, ενώ είναι το μοναδικό τραπεζικό site στην Ελλάδα που λειτουργεί με βέλτιστο τρόπο τόσο σε συσκευές desktop, όσο και σε smartphone και tablet.

Υλοποιημένο με τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές, ανθρωποκεντρικό, βασίζεται σε διεθνή design standards, σε μια από τις καλύτερες τεχνολογικές πλατφόρμες (Sitecore).