A- A+
Alpha Bank: Πακέτο υπηρεσιών για τουριστικές εταιρείες
Για τρίτη χρονιά η Alpha Bank προσφέρει ένα πακέτο λύσεων για την ανάπτυξη των Μικρών Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε τουριστικές περιοχές.

Ο λόγος γίνεται για το πρόγραμμα «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα», που καλύπτει τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες των τουριστικών επιχειρήσεων.

Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών, το οποίο εκτός των άλλων επιβραβεύει συνεργασία σας με την τράπεζα.

Οι προσφερόμενες λύσεις

Ανάλογα με τις ανάγκες της επιχειρήσεώς σας, μπορείτε να επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα και υπηρεσίες από έξι βασικούς πυλώνες που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στη σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα, με εξειδικευμένες λύσεις για την:

- Ανάπτυξη της Επιχειρήσεως, με χρηματοδότηση για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων, καθώς και κάλυψη αναγκών Κεφαλαίου Κινήσεως για την προετοιμασία της τουριστικής περιόδου.

- Διενέργεια συναλλαγών με όλες τις κάρτες, με ταυτόχρονη επιβράβευση όλων των επιχειρήσεων βάσει του κύκλου εργασιών μέσω του My Alpha POS – Πρόγραμμα επιβραβεύσεως Bonus.

- Πραγματοποίηση των καθημερινών συναλλαγών, μέσω προνομιακού λογαριασμού καταθέσεων όψεως, εταιρικής χρεωστικής κάρτας και σύγχρονων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

- Διενέργεια εισαγωγών αγαθών με προνομιακή τιμολόγηση.

- Ευελιξία και υψηλές επιδόσεις στη διαχείριση ταμειακών διαθεσίμων, μέσω προθεσμιακών καταθέσεων.

- Παροχή κινήτρων στο ανθρώπινο δυναμικό της επιχειρήσεως, με τον λογαριασμό “Alpha Μισθοδοσία” και επιπλέον ιατρική κάλυψη με το “Alpha Υγεία για Όλους”.

Δυνατότητα εντάξεως στη «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα»: έως 30.09.2018.