A- A+
HSBC: Αποταμίευση με υψηλές αποδόσεις από €70 το μήνα
Ένα καινοτόμο πρόγραμμα συστηματικής αποταμίευσης / επένδυσης, προσφέρει η HSBC σε συνεργασία με την Allianz, για όσους θέλουν να συγκεντρώσουν χρήματα για μελλοντική χρήση.

Ο λόγος γίνεται για τη σειρά προϊόντων HSBC ΕY ΖHN, το οποίο με μηνιαία επένδυση από 70 ευρώ δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας μελλοντικού εισοδήματος, με επένδυση στην παγκόσμια αγορά μέσω Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Βασικά προνόμια

Με το επενδυτικό και αποταμιευτικό πρόγραμμα Ευ Ζην plus μπορείτε να επενδύσετε με ευελιξία τα χρήματά σας για μελλοντική χρήση, ενώ παράλληλα μπορείτε και να αποκτήσετε ασφαλιστικές καλύψεις εφόσον το επιθυμείτε.

Επενδύστε τα χρήματά σας σε εσωτερικά μεταβλητά κεφάλαια της Allianz, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παγκοσμίως και αποκομίστε όλα τα οφέλη της συστηματικής αποταμίευσης.

Ξεκινώντας, για τη δημιουργία του επενδυτικού χαρτοφυλακίου σας, έχετε:

  • Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία προφίλ
  • Δυνατότητα ανακατανομής του χαρτοφυλακίου σας δύο φορές το χρόνο, χωρίς επιπλέον κόστος

Ρυθμίστε τη συχνότητα των καταβολών σας, με επιλογή ανάμεσα σε:

  • Μηνιαίες
  • Τριμηνιαίες
  • Εξαμηνιαίες
  • Ετήσιες

Ασφαλιστικές καλύψεις

Προαιρετικά, μπορείτε να αποκτήσετε και ασφαλιστικές καλύψεις για να είστε σίγουροι για τη συνέχιση της επένδυσής σας, αλλά και για την προστασία των αγαπημένων σας προσώπων.

Συγκεκριμένα:

- Σε περίπτωση που, λόγω ατυχήματος, διακοπεί η εργασία σας, οι συνεργάτες της Allianz αναλαμβάνουν την καταβολή των ασφαλίστρων σας για όσο διαρκεί το συμβόλαιό σας

- Σε περίπτωση που, λόγω ατυχήματος, δεν μπορείτε να συνεχίσετε την εργασία σας, λαμβάνετε οικονομική στήριξη για την οικογένειά σας, όπως:

  • Σταθερό μηνιαίο εισόδημα €1.000 για τα επόμενα πέντε έτη ή
  • Άμεση καταβολή εφάπαξ ποσού €60.000

Το προϊόν προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, ανάλογα με το προφίλ του επενδυτή:

1. HSBC ΕY ΖHN Εξασφάλισης Plus

2. HSBC ΕΥ ΖΗΝ Μικτής Απόδοσης Plus

3. HSBC ΕΥ ΖΗΝ Υπεραξίας Plus