A- A+
Eurobank: Ταξίδια από €25 με εξαργύρωση και 3% Επιστροφή στις πτήσεις της Aegean Airlines
Επιβράβευση για τους κατόχους όλων των καρτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή και δωρεάν εισιτήρια, προσφέρει η Eurobank σε συνεργασία με την Aegean Ailrines.

Ειδικότερα, η Aegean συμμετέχει πλέον στο €πιστροφή, στο πρόγραμμα επιβράβευσης της Τράπεζας EUROBANK, όπως συμβαίνει χρόνια τώρα με το πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank.

Όπου και αν ταξιδεύετε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, κερδίζετε 3% €πιστροφή κάθε φορά που αγοράζετε εισιτήριο μέσω του δικτύου της AEGEAN & της Olympic Air, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank.

Εισιτήρια με εξαργύρωση

Μπορείτε επίσης να εξαργυρώσετε online τα ευρώ €πιστροφή που έχετε συγκεντρώσει, απλά και γρήγορα, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

- Επισκεφτείτε τη σελίδα εξαργύρωσης ευρώ €πιστροφή στo aegeanair.com ή στο Aegean app στην ενότητα του προγράμματος €πιστροφή.

- Συμπληρώστε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή και αναζητήστε πτήσεις

Το κόστος του ταξιδιού

Οι θέσεις με εξαργύρωση ευρώ είναι συγκεκριμένες για κάθε πτήση. Αναλυτικότερα, τα ευρώ €πιστροφή που μπορείτε να εξαργυρώσετε διαμορφώνονται ως εξής:

Τα παραπάνω ευρώ €πιστροφή αντιστοιχούν σε πτήσεις απλής μετάβασης (one way) και παρέχεται δωρεάν μία βαλίτσα ανά επιβάτη.

Οι όροι της προσφοράς

Για να κερδίσετε ή να εξαργυρώσετε ευρώ €πιστροφή, η αγορά του εισιτηρίου σας πρέπει να γίνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή με έναν από τους παρακάτω τρόπους: από το aegeanair.com, από το Aegean App ή τηλεφωνικά στα 801 11 20000 από σταθερό ή 210 62 61 000 από κινητό ή εξωτερικό (με χρέωση 20 ευρώ).

Η εξαργύρωση των ευρώ €πιστροφή δεν περιλαμβάνει φόρους, τέλη αεροδρομίων, χρεώσεις του Δ.Α.Α. (Διεθνούς Αερολιμένος Αθηνών), επασφάλιστρα, ως και κάθε επιπλέον επιβάρυνση επιβαλλόμενη στους επιβάτες από οποιαδήποτε Αρχή ή Φορέα.

Οι επιβαρύνσεις βαρύνουν τον Kάτοχο και χρεώνονται αποκλειστικά στην κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η εξαργύρωση κατά την έκδοση του εισιτηρίου €πιστροφή.

Κλείστε το εισιτήριό σας τώρα

Άλλες πλατφόρμες κρατήσεων

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση για τους παραπάνω προορισμούς ή όποιο άλλο ταξίδι επιθυμείτε με τις ακόλουθες online πλατφόρμες:

- Οnline πλατφόρμες κρατήσεων με σύγκριση όλων των αεροπορικών εταιρειών:

- Online κρατήσεις ξενοδοχείων