A- A+
Attica Bank: Επιτόκια έως 1,60% σε προθεσμιακές για κεφάλαια από άλλες τράπεζες
Επιτόκια που φτάνουν έως και το 1,60% προσφέρει η Attica Bank στα νέα κεφάλαια που θα μεταφερθούν σε λογαριασμούς προθεσμιακών της καταθέσεων.

Οι συγκεκριμένες προσφορές ισχύουν για κατάθεση μετρητών, τραπεζικής επιταγής ή μεταφοράς κεφαλαίων με έμβασμα από άλλη τράπεζα.

Στην Attica Bank πλέον μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό ακόμη και όσοι δεν έχουν σε αυτή σήμερα κωδικό πελάτη, μετά την απελευθέρωση των capital controls.

Οι δύο επιλογές

Αναλυτικότερα, η τράπεζα προσφέρει 3μηνες, 6μηνες και 9μηνες προθεσμιακές καταθέσεις με τους ακόλουθους όρους:

  • Attica DOUBLE PROFIT

Πρόκειται για 3μηνη ή 6μηνη προθεσμιακή κατάθεση με ιδιαίτερα ελκυστικό επιτόκιο και δώρο το 100% του συνόλου των τόκων.

Ονομαστικό ετήσιο μεικτό επιτόκιο σταθερό για όλη τη διάρκεια της προθεσμιακής: 0,70% για τους 3 μήνες και 0,80% για τους 6 μήνες.

Ωστόσο, εάν διατηρηθεί η κατάθεση μέχρι το τέλος της προσυμφωνημένης διάρκειας, τα επιτόκια διπλασιάζονται στο 1,40% και 1,60% αντίστοιχα.

Οι τόκοι αποδίδονται μηναία και καταβάλλονται αυτόματα σε καταθετικό λογαριασμό επιλογής σας κάθε μήνα στην επέτειο έναρξης της κατάθεσης.

Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 20.000 ευρώ.

Επιτρέπεται μόνο πρόωρη ολική εξόφληση

  • Attica EARLY PROFIT

Πρόκειται για 6μηνη ή 9μηνη προθεσμιακή κατάθεση με ελάχιστο ποσό τις 20.000 ευρώ και με προκαταβολή των τόκων στην έναρξη.

Εξασφαλίζετε επιτόκιο 1,60% για 6 μήνες και 1,50% για 9 μήνες προθεσμιακής κατάθεσης.

Εάν επενδύσετε τους τόκους της κατάθεσής σας αυξάνετε τη συνολική απόδοση των χρημάτων σας.