A- A+
Cobalt Air: Από Κύπρο προς Αθήνα με business θέση
Τη νέα υπηρεσία Business Class προσφέρει στους ταξιδιώτες της η Cobalt Air για πτήσεις από την Κύπρο στην Αθήνα, κάνοντας το ταξίδι τους πιο άνετο από κάθε άλλη εταιρεία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη μοναδική αεροπορική εταιρεία που προσφέρει στο συγκεκριμένο δρομολόγιο κάθισμα πλήρους μεγέθους, χρησιμοποιώντας διαρρύθμιση 2 Χ 2 και ένα ευρύχωρο βήμα 102 εκατοστών.

Επιπλέον προνόμια

Οι επιβάτες της Business Class της Cobalt Air θα απολαμβάνουν τα προνόμια ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου check-in, ταχύτητα στον έλεγχο ασφαλείας, αποσκευή 40 κιλών, αίθουσες αναμονής για επιχειρηματίες και προτεραιότητα στην κλήση επιβίβασης.

Μόλις επιβιβαστούν, οι επιβάτες στην καμπίνα Business Class θα εξυπηρετούνται από εξειδικευμένο προσωπικό καμπίνας και θα απολαμβάνουν δωρεάν ποτά και εδἐσματα, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού κοκτέιλ "Cobalt Blue".

Η νέα υπηρεσία Business Class της Cobalt Air προσφέρεται σε όλες τις πτήσεις από τη Λάρνακα και την Πάφο προς την Αθήνα.

Το βασικό αεροσκάφος για όλες τις πτήσεις με υπηρεσίες business class είναι το Airbus A320 156 θέσεων με 12 θέσεις business και 144 οικονομικές θέσεις.

Η Cobalt Air πετά 12 φορές την εβδομάδα από Λάρνακα προς Αθήνα και 3 φορές την εβδομάδα από Πάφο προς Αθήνα. Οι τιμές για την υπηρεσία Business Class της Cobalt ξεκινούν από €150 ανά μονή διαδρομή.