A- A+
Εθνική Τράπεζα: Πληρώστε ανέπαφα σε POS με το κόσμημά σας!
Τα κοσμήματά τους ως μέσο ηλεκτρονικής πληρωμής θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, μετά τη συνεργασία της με τη Visa, τη Folli Follie και τη Links of London.

Η Εθνική Τράπεζα, σε συνέχεια των i-bank paybands, συνεργάζεται με τις παραπάνω εταιρείες, δημιουργώντας μοντέρνα δαχτυλίδια και βραχιόλια με ενσωματωμένη τεχνολογία ανέπαφων πληρωμών.

Πώς λειτουργεί

Για πρώτη φορά, ένα τραπεζικό προϊόν αποκτά φυσική υπόσταση και μάλιστα αυτή ενός κοσμήματος.

Φορώντας το κόσμημα και κάνοντας μια απλή κίνηση του χεριού πάνω από οποιοδήποτε τερματικό τεχνολογίας contactless, οι πληρωμές πραγματοποιούνται εύκολα και με ασφάλεια.

Mόλις αποκτήσουν το κόσμημα (wearable) πληρωμών, οι πελάτες της τράπεζας το ενεργοποιούν μέσω του δικτύου τερματικών POS της ΕΤΕ και στη συνέχεια μπορούν να πραγματοποιήσουν πληρωμές εύκολα και με ασφάλεια, απλώς περνώντας το χέρι τους πάνω από το POS

Πού θα διατίθεται

Η σειρά κοσμημάτων, θα είναι αρχικά διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, μέσω των καταστημάτων Folli Follie και Links of London, του Ομίλου FF Group.

Το έργο συντονίζει η εταιρεία μάρκετινγκ και τεχνολογίας QIVOS, η οποία συνεργάζεται με τις εταιρείες ΕΤΕ, Visa, Folli Follie και Links of London.

Τα πρωτότυπα προϊόντα της σειράς παρουσιάστηκαν στον εκθεσιακό χώρο της Visa (Hall 4, Booth 4B20) και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Visa Everywhere Garden, κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη (26 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου), κερδίζοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.