A- A+
Alpha Bank: Ενημερώστε online τα έγγραφά σας χωρίς να πάτε σε κατάστημα
Τη δυνατότητα να ενημερώνουν online τα έγγραφά τους χωρίς να επισκεφτούν κατάστημα της τράπεζας, δίνει πλέον η Alpha Bank στους πελάτες της.

Με τη νέα υπηρεσία μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία σας, υποβάλλοντας τα απαραίτητα έγγραφα για την πιστοποίηση προς την Τράπεζα ηλεκτρονικά!

Με τον τρόπο αυτό οι ιδιώτες πελάτες της Alpha Bank έχουν τώρα τη δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα έγγραφα που απαιτούνται για να:

  • ολοκληρώσουν την πιστοποίησή τους από την Τράπεζα
  • ενημερώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους μετά από οποιαδήποτε αλλαγή

Σημειώνεται ότι η Alpha Bank έχει ήδη ενεργοποιήσει μία νέα υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβετε το PIN της κάρτας σας με SMS. Δείτε εδώ περισσότερα

Η διαδικασία

Κατ΄ αρχήν εισέρχεστε μέσω της ασφαλούς φόρμας εισόδου στην υπηρεσία «Online ενημέρωση εγγράφων» είτε μέσω των κωδικών σας Alpha e-Banking (για συνδρομητές) είτε με χρήση των στοιχείων της κάρτας σας Alpha Bank (για μη συνδρομητές).

Επιλέγετε το στοιχείο προς ενημέρωση και τον τύπο εγγράφου που θα το πιστοποιήσει.

Υποβάλλετε το ηλεκτρονικό έγγραφο και σύντομα θα λάβετε ενημέρωση μέσω email ή sms για την επιτυχή (ή μη) ενημέρωση του επιλεγμένου στοιχείου.

Ποια στοιχεία ενημερώνονται

Τα στοιχεία που μπορείτε να αλλάξετε ή να πιστοποιήσετε είναι:

  • η διεύθυνση κατοικίας
  • η διεύθυνση εργασίας
  • το τηλέφωνο επικοινωνίας (κατοικίας, εργασίας ή κινητό τηλέφωνο)
  • το ΑΦΜ και τα οικονομικά σας στοιχεία
  • το επάγγελμα

Με την είσοδό σας στην Yπηρεσία, έχετε ανά πάσα στιγμή την πλήρη εικόνα των στοιχείων σας που εκκρεμούν προς πιστοποίηση από την Τράπεζα.

Επιλέξτε το στοιχείο που επιθυμείτε να ενημερώσετε και υποβάλετε το αντίστοιχο έγγραφο ηλεκτρονικά, εύκολα και άμεσα, χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή σας στο Κατάστημα.