A- A+
INTERAMERICAN: 15 ειδικότητες στα πολυϊατρεία της
Δωρεάν υπηρεσίες στην πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας μέσω των πολυϊατρείων MEDIFIRST που λειτουργεί, προσφέρει η INTERAMERICAN στους ασφαλισμένους της.

Το νέο πολυϊατρείο MEDIFIRST βρίσκεται στον Παράδεισο Αμαρουσίου και συμπληρώνει το πρώτο πολυϊατρείο στα νότια προάστια (Αργυρούπολη).

Καλύπτει ανάγκες για πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας των κατοίκων των βορείων προαστίων, καθώς και αυτών της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, δεδομένου ότι βρίσκεται σε σημείο εύκολης πρόσβασης από την Αττική Οδό και από τον άξονα της Λεωφόρου Κηφισίας.

15 ιατρικά τμήματα

Το πρωτοποριακό πολυϊατρείο διαθέτει 15 ιατρικά τμήματα: γενικής ιατρικής, γαστρεντερολογικό, γυναικολογικό, δερματολογικό, ενδοκρινολογικό, καρδιολογικό, νευρολογικό, ορθοπεδικό, ουρολογικό, οφθαλμολογικό, παθολογικό, παιδιατρικό, πνευμονολογικό, χειρουργικό και ωτορινολαρυγγολογικό.

Επίσης, λειτουργεί σε διαγνωστικό επίπεδο ακτινολογικό τμήμα με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για μαγνητικές τομογραφίες, ψηφιακές μαστογραφίες και ακτινογραφίες.

Παράλληλα, λειτουργούν και τα τμήματα καρδιολογικό, μικροβιολογικό, υπερήχων και check-up.

24ωρη λειτουργία

Ακόμη, διαθέτει οργανωμένη μονάδα αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών.

Το MEDIFIRST, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση καθ’ όλες τις ημέρες του έτους, έχει 47 επιστημονικούς συνεργάτες-ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με κυλιόμενο ωράριο απασχόλησης και υποστηρίζεται από την υπηρεσία Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας (Γραμμή Υγείας 1010) της INTERAMERICAN, με ιδιόκτητα μέσα διακομιδής και συνεχή διαθεσιμότητα ασθενοφόρου.

Ακολουθώντας τα πλέον σύγχρονα συστήματα λειτουργίας, το νέο πολυϊατρείο τηρεί ολοκληρωμένο ιατρικό ιστορικό σε κοινή πλατφόρμα με το πολυϊατρείο στα νότια προάστια και εφαρμόζει τα προηγμένα διεθνή συστήματα κωδικοποίησης ασθενειών και ιατρικών πράξεων (ICD-9, ICD-10 και CPT).