A- A+
Αγορές με κωδικό μίας χρήσης με κάρτες Mastercard της ΕΤΕ
Τηn Υπηρεσία Ασφαλών Συναλλαγών Mastercard® Identity Check™, αποκλειστικά για τους κατόχους των χρεωστικών της καρτών, παρουσιάζει η Εθνική Τράπεζα.

To Mastercard® Identity Check™ είναι μια νέα υπηρεσία που παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στις online συναλλαγές στο διαδίκτυο με χρεωστική κάρτα και παρέχεται εντελώς δωρεάν.

Αντικαθιστά τυχόν εγγραφή σας στην υφιστάμενη υπηρεσία Mastercard® SecureCode™ της Εθνικής Τράπεζας, όσον αφορά τη χρεωστική σας κάρτα.

Η διαδικασία εγγραφής

Κατά την πρώτη συναλλαγή σε πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα, με χρήση της νέας υπηρεσίας, καλείστε να λάβετε γνώση των όρων χρήσης αυτής, αποδεχόμενοι αυτούς ανεπιφύλακτα.

Με τη νέα υπηρεσία, σε κάθε συναλλαγή σας σε πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι απαραίτητη η εισαγωγή ενός κωδικού μιας χρήσης (One Time Password-OTP) που θα λαμβάνετε στο κινητό σας τηλέφωνο (με sms) ή στο email σας.

Αν έχετε παράλληλα πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, για την οποία έχετε εγγραφεί στο Mastercard® SecureCode™, γι' αυτή σας την κάρτα θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υφιστάμενη υπηρεσία και τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) στις συναλλαγές σας στο διαδίκτυο.

Πιστοποιημένα καταστήματα

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που είναι πιστοποιημένα εμφανίζουν στην ιστοσελίδα τους τα σήματα Mastercard® Identity Check™ ή Mastercard® SecureCode™.

Σε αυτά θα πραγματοποιείτε πλέον τις συναλλαγές σας με χρεωστική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας πληκτρολογώντας έναν κωδικό μιας χρήσης (One Time Password-ΟΤΡ).

Η υπηρεσία αφορά στις εξής κάρτες της Εθνικής Τράπεζας: Debit Mastercard, Debit Mastercard Business, Εθνοcash Plus Maestro, Κάρτα του Αγρότη Debit Mastercard.