A- A+
Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Προέδρου ΤΤ στο χώρο διανομής των συσσιτίων
Επίσκεψη στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων πραγματοποίησαν χθες, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, στελέχη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Στο κάλεσμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μέσω της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αποστολή» για την παροχή συσσιτίων, εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν εξασφαλίζοντας 75.000 μερίδες γευμάτων, για όσους επισκέπτονται καθημερινά το Κέντρο Σίτισης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Μακαριώτατος τόνισε:

«Στην προσπάθεια για συνέχιση των συσσιτίων, συμπαραστάτη έχουμε και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Σήμερα, είναι κοντά μας ο Πρόεδρος, ο οποίος ήρθε να επισκεφθεί το χώρο και να δει από κοντά την ανάγκη των συνανθρώπων μας, δείχνοντας έμπρακτα τη θέληση του ιδίου αλλά και του ΤΤ για συμπαράσταση σε αυτή την προσπάθεια.

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, όταν βλέπει κανείς νέους ανθρώπους, μικρά παιδιά να απλώνουν τα χεράκια τους για να πάρουν μια μερίδα φαγητό, είναι συγκινητικό.

Πρέπει όλοι μαζί, εκκλησία, φορείς, απλοί άνθρωποι να ενωθούμε για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους αυτούς που μας έχουν ανάγκη».

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας κ. Κλέων Παπαδόπουλος, δήλωσε:

«Βρισκόμαστε εδώ σήμερα, για να σας υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο του Μακαριώτατου, ώστε η Αρχιεπισκοπή να μπορέσει να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερους ανθρώπους.

Ωστόσο, αυτό που πήραμε εμείς από εσάς σήμερα, πρέπει να πω ότι είναι πιο σημαντικό από αυτό που σας δώσαμε. Και αυτό είναι ένα μάθημα το οποίο θα κρατήσουμε όλοι μας:

Είναι σημαντικό να ξέρει ο καθένας από εμάς, ότι σε όποια θέση κι αν βρεθεί, δεν είναι μόνος».