A- A+
Η Τράπεζα Κύπρου ενισχύει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Τράπεζα Κύπρου προχώρησε σε μια σειρά σημαντικών ενεργειών για τη στήριξη του Εθελοντικού Οργανισμού για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με σκοπό να σταθεί αρωγός στο έργο του, σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Συγκεκριμένα, ενίσχυσε με το ποσό των €5.500 τα σπίτια του Οργανισμού στην Αρχαία Κόρινθο, στον Πύργο, στην Κυλλήνη και στην Κέρκυρα και ταυτόχρονα συμμετείχε, με την αγορά σχολικών ειδών, στην πανελλαδική εκστρατεία για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Οι Διευθυντές και το προσωπικό των καταστημάτων Κέρκυρας, Κορίνθου, Αμαλιάδας και Πύργου της Τράπεζας Κύπρου, επέδωσαν τις επιταγές στους κατά τόπους υπευθύνους των σπιτιών φιλοξενίας, καθώς και δωράκια στα παιδιά.

Τα σχολικά είδη παραδόθηκαν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας του Οργανισμού για να διανεμηθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Οι ενέργειες αυτές, εντάσσονται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας Κύπρου, που επικεντρώνεται στους τομείς της Εκπαίδευσης και του Παιδιού, του Πολιτισμού, της Εθελοντικής Προσφοράς και του Περιβάλλοντος.