A- A+
Αττική Οδός: Δώρο διόδια με parking στο Ελ. Βενιζέλος
Τα διόδια της Αττικής Οδού κάνει δώρο το επίσημο πάρκινγκ του Αεροδρομίου της Αθήνας, σε όσους το επιλέξουν για τη στάθμευση του οχήματός τους έως το τέλος Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο της προσφοράς, όλοι οι κάτοχοι e-PASS παρκάρετε στο Επίσημο Πάρκινγκ του Αεροδρομίου και κερδίζετε τα διόδια της Αττικής Οδού.

Η διαδικασία

Κάντε κράτηση μέσω e-parking στο χώρο στάθμευσης Μακράς Διάρκειας (P3), δηλώστε το e-PASS σας και θα σας επιστραφεί το αντίτιμο των διοδίων της Αττικής Οδού για 2 διελεύσεις (από και προς το Αεροδρόμιο).

Κατά την κράτησή σας, συμπληρώστε τον αριθμό της ηλεκτρονικής σας συσκευής e-PASS στο ειδικό πεδίο που θα βρείτε στο βήμα 3.

Χωρίς άλλη ενέργεια, το ποσό της διέλευσης (5,60€) θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας λίγες μέρες μετά από την έξοδό σας από τον χώρο στάθμευσης Μακράς Διάρκειας (P3).

Η προσφορά ισχύει για αγορά ή κράτηση θέσης μέσω e-parking για το χώρο στάθμευσης Μακράς Διάρκειας (P3), με παραμονή μέχρι και τις 31/01/2018, για Ι.Χ. και ελαφρά εμπορικά οχήματα και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.