A- A+
INTERAMERICAN: Ασφάλιση υγείας για παιδιά από €39,50
Ένα νέο ατομικό πρόγραμμα υγείας για παιδιά, που παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας αξίας έως 500.000 ευρώ, προσφέρει η INTERAMERICAN.

Ο λόγος γίνεται για το “INTERAMERICAN MEDIKIDS”, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους γονείς ως μια ολοκληρωμένη λύση φροντίδας της υγείας του παιδιού.

Οι παροχές

Το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα καλύπτει κατά 100% τα έξοδα νοσηλείας και των επειγόντων περιστατικών, σε κάθε συμβεβλημένο ή μη νοσοκομείο ή κλινική.

Συγκεκριμένα, παρέχει με ανώτατο όριο τις 500.000 ευρώ απόλυτο βαθμό κάλυψης των δαπανών νοσηλείας, περιλαμβανομένου του ΦΠΑ, σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο στην Ελλάδα για δαπάνες:

  • Χειρουργείου χωρίς νοσηλεία
  • Εξόδων επείγοντος περιστατικού που δεν απαιτεί νοσηλεία
  • Αποκλειστικής νοσοκόμας

Εκτός Ελλάδος, το πρόγραμμα καλύπτει έξοδα νοσηλείας και χειρουργείου κατά 80%.

Μπορεί να αποτελέσει και βάση προσέγγισης των συνολικότερων αναγκών ασφάλισης υγείας της οικογένειας.

Η ημερήσιο επίδομα

Το “MEDIKIDS” συμπληρώνεται από παροχή ημερήσιου επιδόματος για απλή νοσηλεία ή χειρουργική επέμβαση εφ' όσον δεν απαιτηθεί αποζημίωση από τον ασφαλισμένο και ακόμη, από έναν ειδικά διαμορφωμένο προληπτικό έλεγχο (check up) υγείας του παιδιού.

Επίσης, συνοδεύεται από τις υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας της εταιρείας, για διακομιδή και συμβουλευτική υποστήριξη (Γραμμή Υγείας 1010).

Είναι πρόγραμμα ετησίως ανανεούμενο, με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο (39,50 ευρώ μηνιαίως).

Η διάθεσή του γίνεται από τα δίκτυα διαμεσολαβούντων της εταιρείας -εταιρικό δίκτυο agency και δίκτυο συνεργαζομένων brokers- και στην έκδοση συμβολαίου και τη διαχείριση των αποζημιώσεων ακολουθούνται οι αυτοματοποιημένες-τυποποιημένες διαδικασίες.