A- A+
Πώς τα πρόστιμα μείωσαν κι άλλο τα ασφάλιστρα των ΙΧ - Τι δείχνουν τα στοιχεία
Ακόμη πιο χαμηλά ασφάλιστρα προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στον κλάδο του αυτοκινήτου, εξέλιξη που συνδέεται με την επιβολή προστίμων στα ανασφάλιστα.

Η αύξηση της ζήτησης για ασφαλίσεις ΙΧ οδήγησε το φθινόπωρο σε νέες περικοπές στα τιμολόγια των ασφαλιστικών εταιρειών.

Παρά το γεγονός ότι το Σεπτέμβριο εκδόθηκαν νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια για περίπου 400.000 αυτοκίνητα, η παραγωγή ασφαλίστρων υποχώρησε.

Τι δείχνουν τα στοιχεία

Συγκεκριμένα, την περίοδο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου καταγράφηκε μείωση της ασφαλιστικής παραγωγής στον κλάδο κατά 0,1%.

Είναι προφανές ότι τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου σημείωσαν νέα πτώση, λόγω των προσφορών που έτρεξαν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Επιπλέον, η πλειονότητα των νέων συμβολαίων εκδόθηκαν με τις ελάχιστες δυνατές καλύψεις.

Ρίξτε το κόστος ως 40%

Σημειώνεται ότι σημαντικό ρόλο στη μείωση του μέσου ασφαλίστρου έχουν παίξει οι online πλατφόρμες αγοράς συμβολαίων.

Με τον τρόπο αυτό, χωρίς να αλλάξουν τις παροχές του προγράμματός τους, οι κάτοχοι ΙΧ μπορούν επιλέγοντας μία άλλη ασφαλιστική εταιρεία για να πετύχουν την καλύτερη δυνατή τιμή.

Κι επειδή είναι δύσκολο να πάρεις προσφορές από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, η λύση βρίσκεται στο insurancemarket.gr.

Έρευνα αγοράς σε 1'

Μέσω του online εργαλείου σύγκρισης ασφαλιστικών προγραμμάτων που προσφέρει η insurancemarket.gr, έχετε άμεσα στα χέρια σας σε 1' τις προσφορές όλων των ασφαλιστικών εταιρειών.

Επιπλέον, μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα στην ασφάλιση του οχήματός σας, τυπώνοντας το νέο σας συμβόλαιο στον εκτυπωτή σας!

Οι διαθέσιμες προσφορές δίνουν τη δυνατότητα ασφάλισης αυτοκινήτου από μόνο 43 ευρώ το εξάμηνο.

Μέχρι στιγμής, πάνω από 150.000 οδηγοί έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία και κατάφεραν να μειώσουν τα ασφάλιστρά τους έως και 100 ευρώ.