A- A+
Φορολοταρία: Δείτε αν κερδίσατε το χιλιάρικο - Χαμός στην πρώτη κλήρωση
Ολοκληρώθηκε η πρώτη κλήρωση τη; φορολοταρίας την Πέμπτη το απόγευμα, η οποία ανέδειξε 1.000 τυχερούς που κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Για να δείτε αν κερδίσατε θα πρέπει να μεταβείτε στην ειδική σελίδα της ΑΑΔΕ και στη συνέχεια με τη χρήση των κωδικών σας στο Taxis να δείτε τους λαχνούς σας και αν είστε εσείς ο τυχερός.

Η μισή Ελλάδα στην ...πρίζα

Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν τεράστιο, δεδομένου ότι οι πολίτες που εισήλθαν την Πέμπτη το βράδυ στην εφαρμογή ανήλθαν σε 4.556.328, δηλαδή η μισή Ελλάδα!

Πάντως δεν ήταν και τόσο εύκολο για κάποιον να κερδίσει, καθώς οι συνολικοί λαχνοί ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ, με την αξία των 8,25 εκατ. συναλλαγών να ανέρχεται σε 2,1 δισ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι από την κλήρωση κληρώθηκαν και 1.000 επιλαχόντες.

Οι επιλαχόντες που κληρώθηκαν αλλά δεν κέρδισαν, ενδέχεται να πάρουν το ποσό των 1.000 ευρώ εάν κάποιοι από τους χίλιους πρώτους νικητές αποποιηθούν το έπαθλο που κέρδισαν ή δε δηλώσουν IBAN.

Κι αυτό διότι τα χρήματα δε θα μπουν σε όποιον λογαριασμό έχουν ήδη δηλώσει οι συμμετέχοντες, αλλά σε όποιον δηλώσουν εφεξής, ενώ τα κέρδη θα πληρωθούν στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.