A- A+
HSBC: Χρυσός χορηγός σε τουρνουά τένις
H HSBC συμμετείχε ως Χρυσός Χορηγός στο τουρνουά «FILOTHEI TENNIS ΟΡΕΝ 2011», που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης (ΑΟΑΦ) από τις 9 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2011.

Το Τουρνουά αφορούσε σε αγώνες Ανδρών και Γυναικών όλων των ηλικιών και κατηγοριών (Απλό – Διπλό - Μικτό) με ιδιαίτερα ξεχωριστή κατηγορία αυτή της Masters Ανδρών στην οποία συμμετείχαν οι καλύτεροι επαγγελματίες Έλληνες τενίστες.

Την ημέρα των τελικών αγώνων του τουρνουά, στις 25 Σεπτεμβρίου, και αμέσως μετά τις απονομές των επάθλων, η HSBC, ως Χρυσός Χορηγός προσέφερε κατόπιν κλήρωσης ένα ταξίδι για δύο άτομα και θέσεις VIP για τον τελικό απλού ανδρών στο τουρνουά WIMBLEDON 2012.

Ακολούθησε cocktail όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και περιήγησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΟΑΦ.

Όπως δήλωσε και ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής της Λιανικής Τραπεζικής & Marketing HSBC Ελλάδος:

«Στην HSBC θεωρούμε πως ο κόσμος προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και διαφορετικές εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα τον πολιτισμό, την κοινωνία, τον αθλητισμό και την οικονομία.

Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζουμε τον αθλητισμό ως τον κατεξοχήν χώρο που φιλοξενεί, αναδεικνύει και προωθεί την ελευθερία της σκέψης και της κίνησης.

Eίμαστε λοιπόν ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης (ΑΟΑΦ)».