A- A+
Υδρόγειος: Δωρεάν επείγουσα τεχνική βοήθεια για ακίνητα
Μία νέα υπηρεσία που προσφέρει επείγουσα τεχνική βοήθεια στα προγράμματα ασφάλισης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, προσφέρει η ασφαλιστική εταιρεία Υδρόγειος.

Η νέα υπηρεσία βρίσκεται στη διάθεση των ασφαλισμένων της Υδρογείου Ασφαλιστικής, 24 ώρες το 24ωρο, μέσω του τηλεφωνικού της κέντρου – 210 9463733.

Οι παροχές

Καλύπτει την αποστολή εξειδικευμένου τεχνικού - υδραυλικού, ηλεκτρολόγου, υαλοτεχνίτη, κλειδαρά – για την άμεση αποκατάσταση ή τον περιορισμό της ζημιάς από επείγοντα περιστατικά στην ασφαλισμένη κατοικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο.

Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι της εταιρείας απολαμβάνουν μια σειρά από χρήσιμες υπηρεσίες βοήθειας που θα κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη μετά από μία απροσδόκητη ζημιά, όπως, μεταξύ άλλων:

  • Υπηρεσίες αποκομιδής ερειπίων και φύλαξης του ασφαλισμένου χώρου από εξειδικευμένο προσωπικό
  • Μεταφορά, αποθήκευση και φύλαξη επίπλων
  • Αντικατάσταση συσκευής τηλεόρασης / DVD
  • Κάλυψη εξόδων διαμονής σε ξενοδοχείο
  • Παροχή πληροφοριών και τηλεφώνων επείγουσας ανάγκης
  • Αποστολή εξειδικευμένων τεχνικών διαφόρων ειδικοτήτων για μη επείγοντα περιστατικά στο χώρο τους

Η νέα υπηρεσία Επείγουσας Τεχνικής Βοήθειας της Υδρογείου Ασφαλιστικής παρέχεται δωρεάν, μέσα από ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων τεχνικών σε όλη την Ελλάδα, και απολογιστικά σε ορισμένες περιοχές, 24 ώρες το 24ωρο, με όλα τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας και επιχείρησης (γραφείου ή καταστήματος έως 150 τ.μ. και με έως 10 εργαζομένους) της εταιρείας.