A- A+
Στον αέρα το νέο website της Attica Bank - Οι νέες δυνατότητες στο e-banking
Στoν αέρα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το νέο πλήρως ανανεωμένο web site της Attica Bank. Ο νέος χαρακτήρας της ιστοσελίδας.

Το πλήρως ανανεωμένο web site, έχει ως στόχο να προσφέρει στους χρήστες ένα φιλικό, σύγχρονο, ευχάριστο και εύκολο στην πλοήγηση περιβάλλον.

Εύκολη πλοήγηση

Στόχος του είναι να αναδείξει ακόμη περισσότερο το νέο χαρακτήρα, τη λειτουργική δομή και την απλότητα της πληροφόρησης προς το χρήστη, ακολουθώντας παράλληλα τις νέες τάσεις της τεχνολογίας

Στο νέο www.atticabank.gr, ο επισκέπτης θα μπορεί να αναζητήσει εύκολα και γρήγορα πληροφορίες για την ανάγκη που επιθυμεί να καλύψει.

Επιπρόσθετα, θα μπορεί να αντλήσει πληροφορίες για την Τράπεζα, να αναζητήσει σε χάρτη το πλησιέστερο κατάστημα της, καθώς και να ενημερωθεί για όλα τα νέα της Attica Bank.

To νέο e-bankng

Επιπλέον, η τράπεζα σας παρέχει πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας μέσω του συστήματος e-banking ή άλλου συστήματος ψηφιακών υπηρεσιών που θα διαθέσει η Attica Bank στο μέλλον, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, μέσω της νέας υπηρεσίας Κωδικών Μιας Χρήσης.

Οι Κωδικοί Μιας Χρήσης παράγονται ηλεκτρονικά από το κεντρικό σύστημα της Τράπεζας και:

  • Είτε λαμβάνονται μέσω γραπτού μηνύματος SMS στο κινητό σας τηλέφωνο (SMS Token)
  • Eίτε μέσω ειδικής συσκευής Κωδικών Μιας Χρήσης (Hardware Token) που μπορείτε να προμηθευτείτε από το κοντινότερο κατάστημα Attica Bank.

Η αποστολή Κωδικών Μιας Χρήσης μέσω γραπτού μηνύματος SMS (SMS Token) πραγματοποιείται στο κινητό τηλέφωνο που δηλώνετε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία ή έχετε ήδη δηλώσει στην Τράπεζα και για να εγγραφείτε απαιτείται να έχετε προμηθευτεί την ειδική συσκευή Κωδικών Μιας Χρήσης (Hardware Token).