A- A+
Η Τράπεζα Πειραιώς άνοιξε το χορό των προσφορών για το πετρέλαιο θέρμανσης
Το χορό των προσφορών για το πετρέλαιο θέρμανσης άνοιξε η Τράπεζα Πειραιώς, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους των καρτών της να πληρώσεις σε έως και 9 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον, με το πρόγραμμα επιβράβευσης Yellow η τράπεζα προσφέρει επιστροφή μέρους της αγοράς, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση αγαθών ή υπηρεσιών με έκπτωση σε όλο το δίκτυο των συνεργατών της.

Οι τιμές

Φέτος η διάθεση ξεκίνησε με τιμές γύρω στα 0,95 ευρώ το λίτρο, με τις χαμηλότερες τιμές να προσφέρονται για μεγάλες ποσότητες, σε κάθε περίπτωση άνω των 500 λίτρων.

Τα νοικοκυριά, εφόσον έχουν επαρκή υπόλοιπα στην πιστωτική τους κάρτα, έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το ποσό της αγοράς σε έως και 9 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον, μπορούν να πετύχουν μείωση του κόστους της προμήθειας, μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης που τρέχουν οι τράπεζες.

Η προσφορά της Πειραιώς

Με τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τα έξοδα για τη θέρμανσή σας, έως και σε 9 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Η δυνατότητα μετατροπής των συναλλαγών σε δόσεις παρέχεται για την αγορά:

  • Πετρελαίου θέρμανσης

Για ποσά από €300 έως €499,99, έως και 9 άτοκες δόσεις.

  • Φυσικού αερίου

Για οποιοδήποτε ποσό, έως και 9 άτοκες δόσεις.

  • Στερεών βιοκαυσίμων (π.χ. pellet)

Για ποσά άνω των €300, έως και σε 9 άτοκες δόσεις.

Τηλεφωνήστε στο 18 28 38 εντός 9 ημερών από την πραγματοποίηση της συναλλαγής σας και δηλώστε των αριθμό των δόσεων που επιθυμείτε.

Για τους λογαριασμούς φυσικού αερίου, σας δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να τους εξοφλείτε ηλεκτρονικά μέσω winbank.gr και easypay.gr, επιλέγοντας παράλληλα τον αριθμό των δόσεων που σας εξυπηρετεί.

Επιπλέον, εφόσον γίνει η αγορά από επιλεγμένα πρατήρια Shell, ο καταναλωτής κερδίζει 10 yellows ανά 1 ευρώ αγορών.

Στις υπόλοιπες επιχειρήσεις κερδίζει 1 yellow ανά 1 ευρώ αγορών.

Στη συνέχεια, με εξαργύρωση 1.000 yellows κερδίζετε 2 ευρώ έκπτωση για αγορές σε όλους τους συνεργάτες του προγράμματος.

Τα συνεργαζόμενα πρατήρια Shell

  • Πρατήρια AVIN

Χρησιμοποιήστε τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης ΑVIN και κερδίστε 5% επί της αξίας της συναλλαγής σας.

Το μηνιαίο μέγιστο ποσό επιστροφής ανά κάρτα, ανέρχεται στο ποσό των 100 ευρώ.

Πραγματοποιήστε την αγορά πετρελαίου θέρμανσης:

  • Με τηλεφωνική παραγγελία στο 18 108
  • Με απευθείας παραγγελία και παράδοση από ένα από τα συνεργαζόμενα πρατήρια καυσίμων της ΑVIN που συμμετέχουν στην ενέργεια

Το ποσό της επιστροφής θα εμφανιστεί στον λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας με την προϋπόθεση ότι η χρέωση της κάρτας έχει γίνει μέσω των ασύρματων τερματικών της Τράπεζας Πειραιώς.

Τα συνεργαζόμενα πρατήρια AVIN

Οι άλλες τράπεζες

Οι άλλες τράπεζες δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τις προσφορές της σεζόν για προμήθεια πετρελαίου.

Αυτό θα γίνει σύντομα, ενδεχομένως και μέσα στην εβδομάδα. Δεν αναμένεται πάντως να διαφέρουν σημαντικά από τις περυσινές.

Αναλυτικότερα, πέρυσι, οι προσφορές για την προμήθεια πετρελαίου ήταν οι εξής:

- Alpha Bank

H ευχέρεια των άτοκων δόσεων παρέχεται σε επιλεγμένα πρατήρια BP και Shell, ανάλογα με την κάρτα που θα χρησιμοποιηθεί. Αναλυτικότερα:

  • Πρατήρια Shell

Αναλυτικότερα, με τις κάρτες Energy MasterCard, Diners Club και Dynamic American Express επιστρέφεται το 3% της αξίας των αγορών σε συνεργαζόμενα πρατήρια Shell.

Οι 9 άτοκες δόσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες στα τηλέφωνα: 801 11 20406 (για την Αττική & την υπόλοιπη Ελλάδα) και 2310 688644 (για την Θεσσαλονίκη).

Επιπκέον, για τις παραγγελίες που θα γίνουν σε Αττική και Θεσσαλονίκη, παρέχεται δωρεάν το σύστημα ηλεκτρονικού ποσοτικού ελέγχου Smart Ring, με την παράδοση/παραλαβή του πετρελαίου σας.

Τα συνεργαζόμενα πρατήρια Shell

  • Πρατήρια BP

Από την άλλη πλευρά οι κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus προσφέρουν για αγορές ύψους 300 ευρώ και άνω τη δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 9 άτοκες δόσεις.

Ανεξάρτητα από το ύψος της αγοράς, για κάθε 1 ευρώ ο κάτοχος της κάρτας κερδίζει επιπλέον 4 πόντους.

Οι παραγγελίες γίνονται καλώντας το 18199 για Αθήνα-Θεσσαλονίκη ή με την επίσκεψη σε κάποιο από τα επιλεγμένα πρατήρια ΒΡ με την ειδική σήμανση των 9 ατόκων δόσεων.

Τα συνεργαζόμενα πρατήρια BP


- Eurobank

Η Eurobank και η ΕΚΟ προσφέρουν τη δυνατότητα πληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης με χρήση των πιστωτικών καρτών Eurobank σε 9 άτοκες δόσεις και με 3% Επιστροφή.

Η προσφορά ισχύει για αγορές από 250 έως 3.000 ευρώ. Η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί με όλες τις πιστωτικές κάρτες της τράπεζας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Επιπλέον, προσφέρεται επιστροφή μετρητών 3% επί της αξίας των συναλλαγών τους, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις 7.000 επιχειρήσεις του προγράμματος.

Τα συνεργαζόμενα πρατήρια ΕΚΟ


- Εθνική Τράπεζα

H ευχέρεια των άτοκων δόσεων παρέχεται σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και ΕΛΙΝ με όλες τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Συγκεκριμένα:

  • Πρατήρια Shell

Μέσω των πιστωτικών της καρτών μπορείτε να προμηθευτείτε πετρέλαιο θέρμανσης από πρατήρια της Shell και να πληρώσετε σε 9 άτοκες δόσεις για ποσά άνω των 500 ευρώ.

Επιπλέον, συλλέγετε 8 πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών.

Οι πόντοι εξαργυρώνονται στη συνέχεια υπό τη μορφή έκπτωσης σε όλο το δίκτυο συνεργατών του Go4more.

Τα συνεργαζόμενα πρατήρια

  • Πρατήρια ELIN

Για παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης άνω των 500 ευρώ, δίνεται η δυνατότητα πληρωμής σε έως και 9 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον, συλλέγετε 8 πόντους για κάθε 1 ευρώ αγοράς.

Τα συνεργαζόμενα πρατήρια