A- A+
Διαχείριση καρτών online στο Alpha e-banking
Τη δυνατότητα διαχείρισης των καρτών τους online μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τραπεζικής δίνει πλέον η Alpha Bank σε όλους τους πελάτες της.

Πλέον, η διαχείριση των καρτών σας πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων γίνεται και από το Alpha Web Banking, που σημαίνει ότι πλέον δεν χρειάζεται να μεταβαίνετε σε κατάστημα της τράπεζας.

Όλες οι δυνατότητες

Αναλυτικότερα, η τράπεζα προσφέρει πλέον τις ακόλουθες υπηρεσίες:

- Ενεργοποίηση κάρτας

Παραλάβατε νέα πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα; Συνδεθείτε στην συνδρομή σας και ενεργοποιήστε την από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας.

- Όρια αναλήψεων

Καθορίστε εσείς το όριο αναλήψεως των καρτών σας, και ειδικά για τις χρεωστικές σας κάρτες ορίστε εσείς το επιτρεπτό όριο αγορών.

- Τρόπος πληρωμής

Θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο πληρωμής των πιστωτικών σας καρτών;

Τώρα μπορείτε εύκολα, όποτε θέλετε, να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτόματη εξόφληση του συνολικού ή του ελάχιστου ποσού.

- Ακύρωση κάρτας

Χάσατε ή σας έκλεψαν την κάρτα σας; Συνδεθείτε αμέσως στην συνδρομή σας και δηλώστε το στην Τράπεζα.

Η κάρτα σας ακυρώνεται άμεσα, ενώ παράλληλα μπορείτε να κάνετε αίτηση για νέα κάρτα επιλέγοντας και τον τρόπο παραλαβής της.

Εάν πάλι η κάρτα σας απλά έχει φθαρεί, μπορείτε να ζητήσετε ηλεκτρονικά την επανέκδοσή της. Θα παραλάβετε σύντομα την νέα σας κάρτα.

- Επανέκδοση PIN

Εάν χάσατε ή ξεχάσατε το PIN, μπορείτε να αιτηθείτε online την έκδοση νέου PIN μέσα από την συνδρομή σας στο Alpha Web Banking.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τους συνδεδεμένους λογαριασμούς για καθεμία από τις κάρτες σας.

- Αίτηση νέας κάρτας

Θέλετε να αποκτήσετε μία κάρτα εκδόσεως Alpha Bank; Είναι πλέον πολύ εύκολο!

Ολοκληρώστε online με την ασφάλεια που σας παρέχει το Alpha Web Banking την έκδοση μιας χρεωστικής ή μιας προπληρωμένης κάρτας.