A- A+
NN: Πρόσβαση σε 42 ιδιωτικά νοσοκομεία από €24,90 το μήνα
Πρόσβαση σε 42 ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα με πολύ χαμηλά ασφάλιστρα προσφέρει η NN Hellas μέσω του προϊόντος NN Direct Health.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλειας υγείας, το οποίο προβλέπει κάλυψη σε ένα δίκτυο 42 συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσοκομείων στην Ελλάδα.

Το ύψος των ασφαλίστρων εξαρτώνται κατά βάση από την ηλικία του ασφαλισμένου και ξεκινούν από τα 24,90 ευρώ το μήνα.

Οι παροχές

Μέσω αυτής της συνεργασίας, το πρόγραμμα προσφέρει στους ασφαλισμένους:

  • Δωμάτιο και τροφή

Τα έξοδα δωματίου και τροφής να αφορούν Β θέση νοσηλείας (δίκλινο δωμάτιο). Στην περίπτωση, ωστόσο, που επιθυμείτε για προσωπικούς λόγους να αναβαθμιστείτε σε ανώτερη θέση, θα επιβαρυνθείτε εσείς με τη διαφορά των εξόδων.

  • Ποσό συμμετοχής ασφαλισμένου

Με το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας NN Direct Health συμμετέχετε στα έξοδα νοσηλείας σας έως και €1.500 ετησίως.

Πιο συγκεκριμένα, εσείς αναλαμβάνετε να πληρώσετε στο συμβεβλημένο νοσοκομείο μέχρι το ποσό των €1.500 και η NN Hellas αναλαμβάνει να εξοφλήσει το υπόλοιπο των εξόδων νοσηλείας σας.

Εάν έχετε καταβάλει εξολοκλήρου το ποσό των €1.500 κατά τη διάρκεια του έτους ισχύος του προγράμματος και προκύψει νέα νοσηλεία εντός του ίδιου έτους, η NN Hellas θα καλύψει το σύνολο των εξόδων σας στο 100%, χωρίς καμιά δική σας συμμετοχή.




  • Απευθείας κάλυψη

Η κάλυψη των εξόδων της νοσηλείας σας προς το συμβεβλημένο νοσοκομείο γίνεται απευθείας από την NN Hellas, χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια από την πλευρά σας, στην περίπτωση που έχει καλυφθεί το ποσό της συμμετοχής σας.

  • Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Η NN Hellas μέσα από την ασφάλεια υγείας NN Direct Health φροντίζει να βρίσκεται στο πλευρό σας σε περίπτωση που απαιτείται εξειδικευμένη νοσηλεία σας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ή σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

  • Αμοιβές Γιατρών & Αναισθησιολόγου

Επειδή γνωρίζουμε ότι οι ιατρικές αμοιβές προσθέτουν επιπλέον άγχος στους ασθενείς, με την ιδιωτική ασφάλεια υγείας NN Direct Health σας παρέχουμε άμεση και απεριόριστη κάλυψη των αμοιβών του χειρούργου, του αναισθησιολόγου, του θεράποντα ιατρού και του ιατρού ειδικοτήτων.

  • Κάλυψη για λοιπά έξοδα

Κατά τη διάρκεια μιας πιθανής νοσηλείας σας, μπορεί να προκύψει μία σειρά από έξοδα που αφορούν σε φάρμακα, διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, φυσιοθεραπείες, έξοδα χειρουργείου, υγειονομικού υλικού, ειδικών υλικών, βηματοδότη, απινιδωτή και μοσχεύματα.

Με την ασφάλιση υγείας NN Direct Health δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις, καθώς προσφέρεται κάλυψη των εξόδων που προέκυψαν κατά τη νοσηλεία σας.

  • Εξετάσεις, επεμβάσεις, θεραπείες χωρίς νοσηλεία

Με το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health είσαστε εξασφαλισμένοι ακόμα και στα περιστατικά εκείνα που απαιτούν την ολιγόωρη παραμονή σας στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για ιατρικές πράξεις, χειρουργικές επεμβάσεις και διαγνωστικές εξετάσεις που κρίνονται απαραίτητες να πραγματοποιηθούν εντός του νοσοκομείου, χωρίς νοσηλεία ή διανυκτέρευση.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η NN Hellas αναλαμβάνει να πληρώσει για λογαριασμό σας τα έξοδα που τις συνοδεύουν, όταν πραγματοποιούνται σε μονάδες που λειτουργούν εντός του συμβεβλημένου νοσοκομείου.

  • Κάλυψη για χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες χωρίς νοσηλεία

Στις περιπτώσεις ιατρικών πράξεων που πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός του νοσοκομείου χωρίς να απαιτείται νοσηλεία ή διανυκτέρευση και για τις οποίες η NN Hellas αναλαμβάνει να επωμιστεί τα έξοδα, συμπεριλαμβάνονται και οι χημειοθεραπείες και οι ακτινοθεραπείες.

  • Συνοδός ανηλίκου

Ποιός γονέας δεν θα ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού του σε περίπτωση πιθανής νοσηλείας του;

Η NN Hellas αναγνωρίζοντας αυτήν την ανάγκη, καλύπτει, μέσα από το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας NN Direct Health, τα έξοδα δωματίου και τροφής που πραγματοποιούνται εντός του νοσοκομείου για συνοδό-γονέα ανηλίκου έως 14 ετών.

  • Επείγουσα μεταφορά

Σε συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επείγουσας αερομεταφοράς, την Greek Flying Doctors, η ΝΝ αναλαμβάνει να σας μεταφέρει από μη κατάλληλο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας στο κατάλληλο νοσοκομείο.