A- A+
Στη ...φόρα τα ονόματα όσων χρωστούν στην εφορία από 150 χιλ. ευρώ ως 1,2 δισ. ευρώ!
Ίλιγγο προκαλούν τα χρέη περισσότερων από 6.200 πολιτών στην εφορία, καθώς τα ποσά των οφειλών έχουν ξεπεράσει ακόμη και το 1 δισ. ευρώ. Η πλήρης λίστα.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, υλοποιώντας τη μνημονιακή δέσμευση, η ΑΑΔΕ ανάρτησε τα ονόματα όσων φυσικών προσώπων οφείλουν πάνω από 150.000 ευρώ.

Τι περιλαμβάνει η λίστα

Η λίστα είναι επικαιροποιημένη με στοιχεία ως τις 9 Αυγούστου και αριθμεί 6.225 φυσικά πρόσωπα.

Στην κατάσταση δεν περιλαμβάνονται οφειλές οι οποίες έχουν υπαχθεί σε διευκόλυνση τμηματικής καταβολής ή σε νομοθετική ρύθμιση τμηματικής καταβολής, οι οφειλές για την καταβολή των οποίων έχει διαταχθεί αναστολή με δικαστική απόφαση, οι οφειλές υπό δικαστική αμφισβήτηση, καθώς και οι οφειλές αποβιωσάντων και πτωχών.

Η άντληση των στοιχείων, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα στοιχεία των βάσεων δεδομένων των Πληροφοριακών Συστημάτων TAXIS/ICIS όπως αυτά ενημερώνονται και συντηρούνται από τις Δ.Ο.Υ./ Τελωνεία.

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο η ενημέρωση των βάσεων δεδομένων των Πληροφοριακών Συστημάτων TAXIS/ICIS από τις ΔΟΥ/Τελωνεία κατά την ημέρα άντλησης δεν ταυτίζεται με τα διαθέσιμα στις υπηρεσίες αυτές στοιχεία, τότε ενδεχομένως να μην υπάρχει ορθή αποτύπωση των ανά οφειλέτη αντλούμενων στοιχείων ληξιπρόθεσμων οφειλών.