A- A+
Attica Bank: Δωρεάν wi-fi σε καταστήματα και ΑΤΜ
Στην αναβάθμιση των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής μέσω PC και έξυπνων κινητών τηλεφώνων προχωρά η Attica Bank, ενώ προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε καταστήματα και ΑΤΜ.

Για τις αρχές του 2018, η Τράπεζα έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ήδη ένα νέο και αναβαθμισμένο σύστημα Internet Banking καθώς και ένα μοντέρνο σύστημα Mobile Banking.

Και τα δύο συστήματα θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες της Attica Bank, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Στο υπάρχον σύστημα Internet Banking από σήμερα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα πρόσβασης και διενέργειας συναλλαγών με την χρήση «Κωδικών Μιας Χρήσης», η οποία είναι δωρεάν έως τις 17/10.

Νέα προγράμματα επιβράβευσης

Παράλληλα, η Attica Bank προχωρά στην επέκταση χρήσης των καρτών της Τράπεζας σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής με την διασύνδεση των συστημάτων της Τράπεζας με παρόχους αποδοχής συναλλαγών καρτών.

Mε στόχο τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης και της ικανοποίησης των πελατών της σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις, η διάθεση Ανέπαφων Πληρωμών, η δημιουργία επιλεγμένων Ψηφιακών Σημείων Εξυπηρέτησης και προγραμμάτων Επιβράβευσης Πελατών και Εμπόρων.

Επιπλέον, η τράπεζα προχωρά στη διάθεση δωρεάν διάθεση WI FI σε πιλοτικά καταστήματα και ΑΤΜ, η χρήση ψηφιακών υπογραφών σε επιλεγμένες διαδικασίες, όπως η διάθεση POS σε εμπόρους.