A- A+
Επιδότηση 5 ευρώ το μήνα σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές για σύνδεση ίντερνετ
Επιδότηση 5 ευρώ το μήνα θα έχουν για ένα χρόνο όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για τη σύνδεσή τους στο ίντερνετ. Η διαδικασία λήψης του βοηθήματος.

Η δωρεάν παροχή θα έχει ισχύ ενός έτους και θα επαναλαμβάνεται στο εξής, κάθε χρόνο για όλες τις επόμενες στρατιές νεοεισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Online εγγραφή

Κάθε φοιτητής θα μπορεί να εισέρχεται στην πλατφόρμα eury-where.gr (ιστοσελίδα για την ευρυζωνική διασύνδεση φοιτητών), να εγγράφεται στο μητρώο και να αποκτά τα δωρεάν 5 ευρώ για τη χρήση ίντερνετ, με διάρκεια 12 μηνών, αρχής γενομένης από την 1η Οκτωβρίου 2017.

Η παροχή αφορά αυστηρά σε όσους εγγράφονται για πρώτη φορά σε εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018.

Στην προσπάθεια του επιπλέον χαμηλού κόστους υπηρεσιών ίντερνετ μάλιστα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς κατά την συνέντευξη Τύπου, κάλεσε όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, να παρέχουν ακόμη χαμηλότερες τιμές στο σύνολο του παγίου σύνδεσης σε όλους τους πρωτοετείς.