A- A+
INTERAMERICAN: Παροχές υγείας εντελώς δωρεάν
Ακόμη και χωρίς συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας προσφέρονται τα ανανεωμένα ασφαλιστικά προγράμματα "Optimum" και "Benefit" από την Interamerican.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την ενσωμάτωση πρόσθετων παροχών σημαντικής αξίας για τους ασφαλισμένους της στις καλύψεις των ασφαλιστικών προγραμμάτων της στην Υγεία.

Συγκεκριμένα, μειώνει ή και μηδενίζει τη συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας για τα προγράμματα "Optimum" και "Benefit", στις δύο κατηγορίες προγραμμάτων Medisystem και Μedihospital, σε περίπτωση νοσηλείας ή χειρουργικής επέμβασης σε επιλεγμένα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Τα νοσηλευτικά ιδρύματα

Η παροχή ισχύει σε χρήση των κλινικών Αθηναϊκή Mediclinic, Ευρωκλινική Παίδων στην Αθήνα και Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

Αν το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται στα εν λόγω νοσηλευτήρια, το πλεονέκτημα διατηρείται και στις κλινικές Ευρωκλινική Αθηνών, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Mediterraneo Hospital στην Αττική και Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη στην κατηγορία Medihospital, τόσο στα προγράμματα "Optimum" και "Benefit" όσο και στο υψηλότερου επιπέδου πρόγραμμα "Freedom", η INTERAMERICAN παρέχει επιπλέον την κάλυψη εξόδων για την αντιμετώπιση ατυχήματος σε εξωτερικά ιατρεία, μέχρι το ποσόν των 250 ευρώ.

Το προνόμιο παρέχεται εφόσον ο ασφαλισμένος απευθυνθεί στις ιδιόκτητες μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας Αθηναϊκή Mediclinic και πολυϊατρείο Medifirst, καθώς και στην Ευρωκλινική Παίδων (μέχρι 14 ετών) στην Αθήνα και τη Γενική Κλινική στη Θεσσαλονίκη.

Τα έξοδα αυτά αφορούν μόνο σε ιατρικές εξετάσεις και πράξεις, διαγνωστικές εξετάσεις και φάρμακα ή υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση περιστατικών που δεν θα χρειαστούν νοσηλεία.

Σημειώνεται πως ο χάρτης ασφάλισης Υγείας της εταιρείας, πέρα από τις κατηγορίες προγραμμάτων Medisystem και Medihospital, περιλαμβάνει και τα επιδοματικά προγράμματα Medicash.