A- A+
Διάκριση της Τράπεζας Κύπρου από το Euromoney
Ως την καλύτερη τράπεζα στην Κύπρο ανέδειξε την Τράπεζα Κύπρου το διεθνές οικονομικό περιοδικό EUROMONEY στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού “Awards for Excellence 2011”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάκριση αυτή δίνεται στην Τράπεζα Κύπρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τα θεσμοθετημένα “Awards for Excellence” διοργανώνονται σε ετήσια βάση από το έγκυρο διεθνές περιοδικό EUROMONEY, με στόχο να αναδείξουν την αριστεία στον τραπεζικό τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο και σε 110 διαφορετικές χώρες.

Μέσω του συγκεκριμένου θεσμού αναγνωρίζονται οι οργανισμοί οι οποίοι επιδεικνύουν ηγετικό ρόλο, πρωτοπορία, και ξεχωριστές επιδόσεις στις αγορές που δραστηριοποιούνται.

Η Τράπεζα Κύπρου ικανοποιώντας πλήρως τα πιο πάνω κριτήρια αναδείχθηκε ως η καλύτερη τράπεζα στην Κύπρο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στην τελευταία έκδοση του περιοδικού μέσω της οποίας ανακοινώνονται και οι τραπεζικοί οργανισμοί που διακρίθηκαν στα “Awards for Excellence 2011”, γίνεται αναφορά μεταξύ άλλων και στα οικονομικά αποτελέσματα της Τράπεζας Κύπρου, τονίζοντας την πρωτοποριακή έκδοση των Μετατρέψιμων Αξιογράφων Ενισχυμένου Κεφαλαίου που ολοκλήρωσε με επιτυχία το Συγκρότημα μέσα στο 2011, χαρακτηρίζοντας την σαν “μία από τις πλέον σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης κεφαλαίου της χρονιάς στις διεθνείς χρηματαγορές ”.