A- A+
Ασφάλιση ΙΧ με όφελος έως 40% και έξτρα επιβράβευση με όλες τις κάρτες
Όφελος έως και 40% σε σχέση με αυτό που πληρώνουν σήμερα για την ασφάλιση του αυτοκινήτου τους μπορούν να πετύχουν οι ιδιοκτήτες τους μέσω της insurancemarket.

Mπορείτε να συγκρίνετε τα προγράμματα που προσφέρουν 21 ασφαλιστικές εταιρείες και να πετύχετε χαμηλότερα ασφάλιστρα έως και 40% στο κόστος της ασφάλισης του ΙΧ σας με το εργαλείο σύγκρισης προγραμμάτων του Moneyonline.gr.

Επιπλέον κέρδος με κάρτα

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας την κάρτα σας κερδίζετε μέσω του προγράμματος επιβράβευσης της τράπεζάς σας. Συγκεκριμένα:

Eurobank: Επιστροφή 5% επί της αξίας του νέου συμβολαίου σας έως 21/8. Το ποσό που συγκεντρώνετε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές σε οποιαδήποτε από τις 7.500 επιχειρήσεις του προγράμματος Επιστροφή

Alpha Bank: Στο πλαίσιο του προγράμματος Bonus κερδίζετε 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ του ασφαλιστήριου συμβολαίου σας. Στη συνέχεια εξαργυρώνετε τους πόντους στους συνεργάτες του προγράμματος.

Τράπεζα Πειραιώς: Στο πλαίσιο του προγράμματος Yellow κερδίζετε 1 yellow για κάθε 1 ευρώ του ασφαλιστήριου συμβολαίου σας. Στη συνέχεια εξαργυρώνετε τα yellow σας στους συνεργάτες του προγράμματος.

Εθνική Τράπεζα: Στο πλαίσιο του προγράμματος go4more κερδίζετε 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ του ασφαλιστήριου συμβολαίου σας. Στη συνέχεια εξαργυρώνετε τους πόντους σας στους συνεργάτες του προγράμματος.