A- A+
Eurobank Masterpass: Online αγορές με 4ψήφιο PIN
Μία νέα υπηρεσία για εύκολη πληρωμή online αγορών με κάρτες EUROBANK δημιούργησε σε συνεργασία με τη Mastercard και προσφέρει στην ελληνική αγορά η τράπεζα.

Ο λόγος γίνεται για την υπηρεσία Eurobank Masterpass, η οποία δίνει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης των συναλλαγών μέσω πληκτρολόγησης του 4ψήφιου PIN το οποίο οι χρήστες ήδη έχουν για την πρόσβασή τους στο Eurobank Mobile App ή ακόμα και με το δαχτυλικό τους αποτύπωμα.

Επιπλέον, η τράπεζα σύντομα θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιούν αγορές σε φυσικά καταστήματα ανέπαφα, με το κινητό τους τηλέφωνο.

Ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Η υπηρεσία Eurobank | Masterpass είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι που παρέχεται χωρίς χρέωση στους ψηφιακούς πελάτες της Eurobank, φιλοξενεί τις κάρτες και τις διευθύνσεις τους.

Tους επιτρέπει να ολοκληρώνουν τις online αγορές τους εύκολα και με ασφάλεια σε e-shops τα οποία δέχονται πληρωμές μέσω της υπηρεσίας Masterpass της Mastercard.

Επιπλέον, επιτρέπει τη συνεργασία διαφορετικών καναλιών για την ολοκλήρωση της συναλλαγής μέσω πληκτρολόγησης του 4ψήφιου PIN το οποίο οι χρήστες ήδη έχουν για την πρόσβασή τους στο Eurobank Mobile App ή ακόμα και με το δαχτυλικό τους αποτύπωμα:

• Χωρίς να χρειάζεται να καταχωρούν κάθε φορά τα στοιχεία της κάρτας τους

• Χωρίς να καταχωρούν κάθε φορά τη διεύθυνση αποστολής

• Χωρίς να θυμούνται διαφορετικούς για κάθε χρήση κωδικούς.

Ποιες συσκευές υποστηρίζονται

Η υπηρεσία Εurobank| Masterpass λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή, κινητό, tablet ή pc και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) περιλαμβάνει το σήμα Masterpass στους τρόπους πληρωμής.

Οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να ενεργοποιήσουν το Eurobank | Masterpass άμεσα, μέσω του e-Banking, του Eurobank Mobile App, ακόμα και στα e-shops των συνεργαζόμενων εμπόρων.

Η άμεση ενεργοποίηση των ηλεκτρονικών πορτοφολιών, ακόμα και τη στιγμή της αγοράς, αποτελεί μια ακόμα καινοτομία του Eurobank | Masterpass, η οποία συνεισφέρει περαιτέρω στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Έρχονται ανέπαφες με κινητό

ΗEurobank στο επόμενο διάστημα θα ενσωματώσει στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι και ανέπαφες πληρωμές σε φυσικά σημεία πώλησης, πάλι με τη χρήση του 4ψηφιου pin του Eurobank mobile app.

Με τον τρόπο αυτό θα προσφέρει κοινή εμπειρία χρήσης στους πελάτες της, ανεξάρτητα με το είδος πληρωμής το οποίο θα πραγματοποιούν.

Η συγκεκριμένη υλοποίηση «one pin solution» αποτελεί παγκόσμια καινοτομία που αναμένεται να αποτελέσει τον κύριο τρόπο ολοκλήρωσης χρηματοοικονομικών ηλεκτρονικών συναλλαγών στο άμεσο μέλλον.

* Δείτε τα e-shops που έχουν υιοθετήσει τη νέα υπηρεσία