A- A+
Προγράμματα ασφάλισης με το χιλιόμετρο από ΑΧΑ και Anytime - Τα χαρακτηριστικά τους
Να πληρώνουν με το ...χιλιόμετρο μπορούν πλέον οι ιδιοκτήτες ΙΧ για την ασφαλιστική τους κάλυψη με τα νέα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά.

Μέχρι στιγμής προγράμματα με αυτά τα χαρακτηριστικά προσφέρουν η AXA Ασφαλιστική με το προϊόν «Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο» και η Anytime της Interamerican με το Buy the Mile.

Αναλυτικότερα:

  • Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο - ΑΧΑ

Είναι πρόγραμμα επιβράβευσης χιλιομέτρων και βασίζεται στις οδηγικές σας συνήθειες.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε έκπτωση στην ασφάλιση του αυτοκινήτου σας ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει.

Έχοντας διανύσει έως 5.000 χιλιόμετρα σε 12 μήνες απολαμβάνετε έκπτωση 20% στα ασφάλιστρά σας, ενώ έως 7.500 χιλιόμετρα σε 12 μήνες επωφελείστε έως 10% έκπτωση στα ασφάλιστρά σας.

Οι προϋποθέσεις εγγραφής στο πρόγραμμα είναι οι εξής:

- Να είστε κάτοχος επιβατηγού οχήματος ιδιωτικής χρήσης με ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας μετά την 1/1/2000

- Η ηλικία σας να είναι έως και 69 ετών

- Η περίοδος ασφάλισής σας να είναι 6μηνη ή ετήσια

- Να δηλώσετε κινητό τηλέφωνο και email

  • Buy the Mile - Anytime

Είναι βασισμένο στη συχνότητα χρήσης του οχήματος και στα διανυθέντα χιλιόμετρα, με κλιμάκωση που χαρακτηρίζει πιο δίκαιη την τιμολόγηση της ασφάλισης, ανάλογη με τα χιλιόμετρα.

Για τον υπολογισμό τον χιλιομέτρων είναι απαραίτητη η χρήση μιάς ειδικής συσκευής, η οποία τοποθετείται μόνιμα στο αυτοκίνητο και αποστέλλεται από την Anytime εντελώς δωρεάν.

Τα ευέλικτα προγράμματα “Buy The Mile”, ξεκινούν από 3.000 χιλιόμετρα και σε περίπτωση που το ασφαλισμένο αυτοκίνητο έχει διανύσει τα χιλιόμετρα αυτά και χρειάζεται επιπλέον, μπορεί να προσθέτει 2.000 χιλιόμετρα με 20 ευρώ.

Τα προγράμματα έχουν ετήσια διάρκεια, ακολουθώντας τη λογική των υπολοίπων προγραμμάτων της Anytime (Basic, Economic, Value), καθώς και τις συμπληρωματικές καλύψεις της νομικής προστασίας και της θραύσης κρυστάλλων.