A- A+
Εκπτώσεις και 10% κέρδος με την κάρτα YES! σε 4 mall
Όφελος 10% επιπλέον των εκπτώσεων θα έχουν στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας όλοι οι κάτοχοι της κάρτας YES! έως και το τέλος Αυγούστου.

Η προσφορά ισχύει από 10/07 έως και 31/08/17 στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις των μεγαλύτερων εμπορικών κέντρων: The Mall Athens, Golden Hall, Mediterranean Cosmos & Flisvos Marina.

Σημειώνεται ότι την κανονική περίοδο η ισχύει επιστροφή μετρητών 6% στα παραπάνω εμπορικά κέντρα. Συγκεκριμένα, το όφελος διαμορφώνεται σε:

  • 6% της αξίας των αγορών σας, επιπλέον εκπτώσεων και προσφορών στα συνεργαζόμενα καταστήματα των εμπορικών κέντρων με την σήμανση YES.
  • 3% της αξίας των συναλλαγών σας σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ.
  • 2% της αξίας του λογαριασμού σας ηλεκτρικού ρεύματος ELPEDISON (εκτός ΕΕΤΗΔΕ), εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής του την πάγια εντολή μέσω της κάρτας.
  • 1% της αξίας για τις υπόλοιπες αγορές σας σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό*.

* Εξαιρούνται οι πληρωμές σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (ηλεκτρική ενέργεια, ύδρευση, σταθερή τηλεφωνία, φυσικό αέριο, κλπ), πληρωμές προς το Δημόσιο, ΝΠΔΔ και Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (Υγείας και Σύνταξης) καθώς και οι συναλλαγές με εταιρείες στοιχημάτων, τυχερών παιχνιδιών /Casino.

Η εξαργύρωση

Τα ευρώ που συλλέγετε μπορείτε να τα εξαργυρώσετε υπό τη μορφή έκπτωσης στις επόμενες αγορές σας, αποκλειστικά στα συνεργαζόμενα καταστήματα με το σήμα YES των εμπορικών κέντρων και σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ.

Δείτε ένα παράδειγμα συγκέντρωσης και εξαργύρωσης ευρώ με χρήση της YES! Visa: