A- A+
Eurolife: Σύνταξη ομαδικά με εγγυημένη απόδοση 1,50%
Εγγυημένες αποδόσεις από 1,25% έως 1,50% το χρόνο προσφέρει η Εurolife ERB μέσω των ομαδικών ασφαλιστικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων που προσφέρει.

Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε επιχειρήσεις και εργαζομένους που επιθυμούν μια αξιόπιστη λύση αποταμίευσης, αλλά και μια σημαντική οικονομική παροχή με μακροπρόθεσμα οφέλη.

Η ασφαλιστική εταιρεία απευθύνεται στα στελέχη τόσο των μεγάλων, όσο και των μεσαίων και μικρότερων εταιρειών και επιχειρήσεων,για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

Οι αποδόσεις

Τα νέα ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα της Eurolife ERB αφορούν δύο κατηγορίες: τα ομαδικά συνταξιοδοτικά εγγυημένου κεφαλαίου και εγγύησης επιτοκίου και τα προγράμματα με επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια.

Τα πρώτα προσφέρουν εγγυημένο επιτόκιο 1,25-1,50% ανάλογα με το ύψος των εισφορών του εκάστοτε ασφαλιστήριου συμβολαίου.

Πλέον του εγγυημένου επιτοκίου, ο λογαριασμός κάθε μέλους πιστώνεται και με ποσοστό απόδοσης των επενδύσεων των αποθεματικών μερισμάτων των ομαδικών ασφαλιστικών συνταξιοδοτικών συμβολαίων της Eurolife ERB.

Επιπλέον, για τα ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα, οι εργοδοτικές εισφορές τυγχάνουν πλήρους φορολογικής αναγνώρισης και οι εθελοντικές εισφορές των εργαζομένων θα εξαιρούνται από τον υπολογισμό του φόρου μισθωτών υπηρεσιών, δημιουργώντας επιπλέον κίνητρα.