A- A+
Καθαρισμός σπιτιών με έκπτωση 20% από τον ...douleutaras
Υπηρεσίες καθαριότητας στο σπίτι, ...με απόδειξη και με πολύ χαμηλές τιμές, προσφέρει το Douleutaras.gr. Έκπτωση 20% στους χρήστες του Moneyonline.gr.

Θα ήθελες να απολαμβάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου και να αφήνεις τη φροντίδα του προσωπικού ή επαγγελματικού σου χώρου σε έναν άνθρωπο που μπορείς πραγματικά να εμπιστευθείς;

«Καθαρίζει» για σένα

Tο Douleutaras.gr, η ηλεκτρονική πλατφόρμα που σου βρίσκει τον κατάλληλο επαγγελματία για οποιαδήποτε εργασία χρειάζεσαι μόλις “βγήκε στον αέρα” με μία νέα υπηρεσία.

Πρόκειται για το Douleutaras.gr Cleaning, το οποίο υπόσχεται να ... “καθαρίσει” για σένα, αφού σου επιτρέπει να κάνεις το σπίτι ή το γραφείο σου να λάμπει με τον πιο εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

Μέσα σε λιγότερους από έξι μήνες λειτουργίας η ομάδα καθαρισμού το Douleutaras.gr Cleaning έχει εξυπηρετήσει περισσότερες από 2.500 εργασίες στην Αττική.

Εκπαιδευμένοι καθαριστές

Η προσεκτική επιλογή όλων των οικιακών βοηθών της ομάδας, η συνεχής εκπαίδευση και η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση συνιστούν τους βασικότερους λόγους που το Douleutaras.gr Cleaning χτίζει καθημερινά το δικό του μερίδιο στην αγορά.

Η ομάδα του οικιακού καθαρισμού έχει πραγματοποιήσει 570 ώρες εκπαίδευσης από την αρχή της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα.

Η εκπαίδευση και η συνεχής αξιολόγηση συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνεργασία με όλες τις οικιακές βοηθούς και διασφαλίζει μεταξύ άλλων ότι ο πελάτης θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Έκπτωση 20%

Από εδώ και στο εξής δεν θα χρειαστεί να κουραστείς ή να ρισκάρεις ψάχνοντας για μία αξιόπιστη οικιακή βοηθό ούτε να σπαταλήσεις πολύτιμες ώρες από τον ελεύθερο χρόνο σου σε “δοκιμαστικά” που δοκιμάζουν την υπομονή σου.

Τώρα μπορείς να δοκιμάσεις τη νέα υπηρεσία καθαρισμού του Douleutaras.gr σε ακόμα καλύτερη τιμή.

Ειδικά για τους επισκέπτες του Moneyonline.gr προσφέρουμε έκπτωση 20% στον πρώτο καθαρισμό, χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό «CLEANING20».