A- A+
Media Markt: Εγγύηση χαμηλότερης τιμής στις οικιακές συσκευές
Τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε λευκές συσκευές εγγυώνται τα πολυκαταστήματα Media Markt έως και τις 9 Ιουλίου μέσω νέας ενέργειας που ξεκίνησε τη Δευτέρα.

Εάν αγοράσετε μία οποιαδήποτε λευκή συσκευή και τη βρείτε αλλού φθηνότερα, τότε τα καταστήματα θα σας επιστρέψουν τη διαφορά.

Η σύγκριση αφορά σε προϊόντα ίδια (μάρκα-μοντέλο-τύπος-χρώμα) του ανταγωνισμού που εμφανίζονται με μειωμένη τιμή σε σύγκριση με την τιμή αγοράς μέσα στο διάστημα 3 έως και 16 Ιουλίου.

Οι προϋποθέσεις

Θα πρέπει αποκλειστικά να εμφανίζεται το προϊόν με τη μικρότερη τιμή σε διαφημιστική ενέργεια που επικοινωνείται είτε μέσω του ραδιοφώνου, είτε τηλεοπτικά είτε σε φυλλάδιο, είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και να έχει ισχύ τουλάχιστον 1 εργάσιμη ημέρα.

Ο συγκρινόμενος ανταγωνιστής θα πρέπει να έχει παρουσία κι εγκατάσταση στην Ελλάδα με τουλάχιστον 12 φυσικά καταστήματα και με ηλεκτρονικό κατάστημα.

Εφόσον πληρούνται οι ανωτέρω όροι, ο πελάτης δικαιούται να λάβει τη διαφορά από την τιμή αγοράς σε σχέση με τη χαμηλότερη τιμή του ανταγωνισμού.

Η επιστροφή της διαφοράς θα δίνεται με τον τρόπο πληρωμής που έγινε η αγορά.