A- A+
Πώς κάνοντας αγορές 8.000 ευρώ με κάρτα είναι σαν να έχετε 30.000 ευρώ σε προθεσμιακή
Ετήσιο όφελος που μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τα 190 ευρώ το χρόνο με αγορές 8.000 ευρώ, μπορούν να πετύχουν οι καταναλωτές, αντικαθιστώντας με κάρτα τις πληρωμές με μετρητά.

Πλέον όλες οι τράπεζες προσφέρουν προγράμματα επιβράβευσης τόσο για τις πιστωτικές, όσο και για τις χρεωστικές τους κάρτες.

Η επιβράβευση

Κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε κερδίζετε πόντους ή ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Το δίκτυο των συνεργαζόμενων με τις τράπεζες επιχειρήσεων αυξάνεται συνεχώς, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κερδίζουν από κάθε τους συναλλαγή.

Αρκεί να επιλέξουν τη σωστή επιχείρηση για να μεγιστοποιήσουν το όφελός τους, και φυσικά να πληρώσουν με την κάρτα τους.

Το ετήσιο όφελος

Στον ακόλουθο πίνακα μπορείτε να δείτε ενδεικτικά παραδείγματα για το όφελος που μπορείτε να αποκομίσετε πληρώνοντας βασικά σας έξοδα με την κάρτα.

Όπως προκύπτει από την ...προσομοίωση του Moneyonline, για ετήσιες αγορές 8.000 ευρώ περίπου, το όφελος μπορεί να φτάσει έως και τα 191 ευρώ.

Για να κερδίσετε αυτό το ποσό σε τόκους, θα πρέπει να έχετε δεσμευμένα τουλάχιστον 30.000 ευρώ σε προθεσμιακή κατάθεση για 1 χρόνο. Δεν είναι και λίγα...

Φυσικά εάν χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας παραπάνω, το όφελος αυξάνεται. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το ποιες επιχειρήσεις επιλέγετε για τις αγορές.

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι τράπεζες προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη επιβράβευση, ενώ κατά διαστήματα μέσα στη χρονιά ενεργοποιούν προσφορές που δίνουν περισσότερα ευρώ ή πόντους στους πελάτες τους.

Επιλέξτε την τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα σας - Οδηγός αγοράς

Image Map