A- A+
Αυξάνει τις αποδόσεις των προθεσμιακών το ΤΤ – Επιτόκια έως και 7,5%
Σε αύξηση των επιτοκίων των προθεσμιακών καταθέσεων προχώρησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προσφέροντας αποδόσεις που ακόμη και για ποσά που ξεκινούν από τα 20.000 ευρώ, ξεπερνούν το 5%.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Αναλυτικότερα, η τράπεζα προχώρησε σε προς τα πάνω αναπροσαρμογή των επιτοκίων στα προγράμματα «Ανεβαίνω» και «Ανεβαίνω EXTRA», 6μηνης και 15μηνης διάρκειας.

Στα προϊόντα αυτά τα επιτόκια αυξάνονται κάθε μήνα για να φτάσουν στα επίπεδα του 7% και άνω στην τελευταία περίοδο εκτοκισμού.

Πλήρης ελευθερία κινήσεων

Με τις προθεσμιακές αυτές καταθέσεις ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πρόωρης ανάληψης των κεφαλαίων του, όχι μόνο κάθε μήνα κατά την ημέρα καταβολής των τόκων, αλλά οποτεδήποτε, λαμβάνοντας τους τόκους που του αναλογούν για το διάστημα που διατήρησε τα χρήματά του στην τράπεζα.

Με τον τρόπο αυτό έχει απόλυτη ελευθερία στην κίνηση των κεφαλαίων του, ενώ αν παραμείνει στο ΤΤ απολαμβάνει κάθε μήνα ολοένα και υψηλότερο επιτόκιο.

Για να συγκρίνετε τις προθεσμιακές καταθέσεις όλων των τραπεζών χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης του Moneyonline.gr.