A- A+
Ασφάλιση ΙΧ με όφελος ως 40%, άτοκες δόσεις και επιβράβευση μέσω της κάρτας σας
Τη δυνατότητα να πετύχουν ελάφρυνση του ετήσιου κόστους ασφάλισης του οχήματός τους και να εξασφαλίσουν επιβράβευση και άτοκες δόσεις από την κάρτα τους, έχουν οι πολίτες μέσω της insurancemarket.gr.

Μέσα από μία εύχρηστη μηχανή αναζήτησηςοι ιδιοκτήτες ΙΧ ή μοτοσυκλέτας παίρνουν άμεσα και online προσφορά ασφάλισης του οχήματος από 21 διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες και μπορούν άμεσα να πληρώσουν το συμβόλαιό τους με την κάρτα τους.

Το όφελος μπορεί να φτάσει έως και το 40% για τον πελάτη, ενώ παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σε έως και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, ανεξάρτητα από το ποια τράπεζα την έχει εκδώσει.

Ο μέγιστος αριθμός των άτοκων δόσεων είναι ίσος με τους μήνες τους συμβολαίου. Δηλαδή για 6μηνα συμβόλαια δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης σε έως 6 άτοκες δόσεις και για ετήσια συμβόλαια σε έως 12 άτοκες δόσεις.

Τα προγράμματα επιβράβευσης

Επιπλέον, είτε πληρώσετε με πιστωτική ή με χρεωστική κάρτα, επιβραβεύεστε μέσω του προγράμματος ανταμοιβής της τράπεζάς σας.

Συγκεκριμένα:

- Eurobank Επιστροφή: Κερδίζετε 10% επιστροφή μετρητών επί της αξίας του συμβολαίου σας για πληρωμές από 19/5 έως και 15/6.

- Alpha Bank Bonus: Κερδίζετε 1 bonus πόντο για κάθε 1 ευρώ πληρωμής στην insurancemarket

- Εθνική Go4More: Κερδίζετε 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ πληρωμής στην insurancemarket

- Πειραιώς Yellow: Κερδίζετε 1 yellow για κάθε 1 ευρώ πληρωμής στην insurancemarket