A- A+
Ρίξτε τις τιμές με τις κάρτες σας - Ο πιο πλήρης οδηγός για τα προγράμματα επιβράβευσης
Σημαντικά ποσά μπορούν να εξοικονομήσουν σε ετήσια βάση οι καταναλωτές, κάνοντας χρήση των καρτών τους σε όσο πιο πολλές συναλλαγές μπορούν.

Κάθε ένας από τους τέσσερις συστημικούς ομίλους έχει σχεδιάσει το δικό του πρόγραμμα επιβράβευσης.

Οι κάτοχοι καρτών, πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων, κερδίζουν ανάλογα με την αξία των συναλλαγών που πραγματοποιούν, συλλέγοντας ευρώ ή πόντους, τους οποίους μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρώσουν.

Κάθε εξαργύρωση ισοδυναμεί με έκπτωση επί του ποσού της αγοράς, η οποία αφαιρείται από το λογαριασμό της κάρτας και η οποία μπορεί να φτάσει το 100%.

Δηλαδή σε αυτήν την περίπτωση, ο καταναλωτής δεν πληρώνει τίποτα!

Τα προγράμματα επιβράβευσης

Τα προγράμματα επιβράβευσης των τεσσάρων συστημικών ομίλων έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

- Alpha Bank Bonus. Συλλέγετε bonus πόντους από παντού: Τόσο από τους συνεργάτες της τράπεζας, όσο και από τις λοιπές επιχειρήσεις (εδώ οι πόντοι ανά ευρώ αγοράς είναι λιγότεροι).

Στη συνέχεια οι πόντοι εξαργυρώνονται με προϊόντα / υπηρεσίες ή εκπτώσεις στους συνεργάτες του προγράμματος.

- Eurobank Επιστροφή: Λαμβάνετε επιστροφή σε ευρώ ένα ποσοστό επί των αγορών που κάνετε στους συνεργάτες του προγράμματος.

Τα ευρώ που συγκεντρώνετε εξαργυρώνονται εντός του δικτύου των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου

- Τράπεζα Πειραιώς Yellow: Συλλέγετε yellow πόντους από παντού: Τόσο από τους συνεργάτες της τράπεζας, όσο και από τις λοιπές επιχειρήσεις (εδώ οι πόντοι ανά ευρώ αγοράς είναι λιγότεροι).

Τα yellows αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο ποσό έκπτωσης. Έτσι σε αγορές στους συνεργάτες του προγράμματος, με κάθε εξαργύρωση πληρώνετε λιγότερο ή και καθόλου.

- Εθνική Τράπεζα Go4more: Συλλέγετε πόντους από παντού: Τόσο από τους συνεργάτες της τράπεζας, όσο και από τις λοιπές επιχειρήσεις (εδώ οι πόντοι ανά ευρώ αγοράς είναι λιγότεροι).

Οι πόντοι αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο ποσό έκπτωσης. Έτσι σε αγορές στους συνεργάτες του προγράμματος, με κάθε εξαργύρωση πληρώνετε λιγότερο ή και καθόλου.

Δείτε τον πλήρη οδηγό του Moneyonline.gr