A- A+
Olympiacos B.C. World Mastercard: Δώρο οι φανέλες του F4
Κλήρωση με έπαθλο τις φανέλες των 12 παικτών της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, από το Final 4 της Κωνσταντινούπολης, διοργανώνει η Τράπεζα Πειραιώς για νέες αιτήσεις της Olympiacos B.C. World Mastercard®.

Γίνε ένας από τους 12 μεγάλους τυχερούς που θα κερδίσουν τις φανέλες των 12 παικτών της ομάδας, από το Final 4 της Κωνσταντινούπολης υπογεγραμμένες από τους ίδιους.

Κάνε αίτηση για την πιστωτική κάρτα Olympiacos B.C. World Mastercard® & Gold, μέσω καταστήματος, Call Center ή Winbank, από 10/05/2017 μέχρι 12/06/2017, απόκτησέ την και μπες αυτόματα στην κλήρωση.

Για την υποβολή της αίτησης απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • ταυτότητα,
  • πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας
  • πρόσφατη απόδειξη μισθοδοσίας/ σύνταξης (αφορά μισθωτούς & συνταξιούχους)

Η αξιολόγηση της αίτησης πραγματοποιείται βάσει πιστωτικής πολιτικής της Τράπεζας. Για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για αιτήσεις αλλοδαπών καλέστε στο 18 28 38.

Κλήρωση και για τους κατόχους της κάρτας

Για όσους είναι ήδη κάτοχοι της πιστωτικής κάρτας, η Τράπεζας Πειραιώς διοργανώνει άλλη κλήρωση.

Κάθε αγορά ανεξαρτήτως ποσού, που πραγματοποιείς με τις πιστωτικές κάρτες Olympiacos B.C. World Mastercard® & Olympiacos B.C. World Mastercard® Gold από 02 Μαΐου 2017 έως και 09 Ιουνίου 2017, σου εξασφαλίζει δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση.

Αυτή θα αναδείξει συνολικά 20 τυχερούς νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα επετειακό t-shirt του Final 4, υπογεγραμμένο από τους παίκτες της αγαπημένης σου ομάδας.