A- A+
Κυριακάτικες αγορές με έξτρα επιβράβευση μέσω των καρτών - Νέες προσφορές
Έξτρα επιβράβευση στις αγορές τους αυτήν την Κυριακή μπορούν να πετύχουν οι καταναλωτές, κάνοντας χρήση των χρεωστικών και πιστωτικών τους καρτών για τις αγορές τους.

Ως γνωστόν, η Κυριακή 7 Μαίου είναι μία από τις 8 Κυριακές που τα καταστήματα είναι ανοιχτά, λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων που θα διαρκέσουν έως και τις 15/5.

Οι καταναλωτές μπορούν να εκμεταλλευτούν τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών για να κάνουν τα ψώνια τους με ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Οι προσφορές ανά τράπεζα

Αναλυτικότερα, αυτήν την περίοδο είναι ενεργοποιημένες οι ακόλουθες προσφορές:

- Η Eurobank αποκλειστικά για αυτήν την Κυριακή θα διπλασιάσει τα ευρώ της Επιστροφής που θα δώσει στους κατόχους των καρτών της.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν σε οποιαδήποτε από τις 7.500 επιχειρήσεις του προγράμματος επιβράβευσης, με την προϋπόθεση ότι ο κάτοχος της κάρτας θα έχει κατεβάσει στο κινητό του την εφαρμογή Επιστροφή app.

Εξαιρούνται πρατήρια καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

Επίσης η Eurobank μέσω της κάρτας Yes Visa! προσφέρει για την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 κέρδος 12%.

Το ποσοστό 12% είναι επί της αξίας των αγορών σας με την κάρτα σας Yes Visa, επιπλέον άλλων προσφορών ή εκπτώσεων.

Η προσφορά ισχύει για τις αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος των μεγαλύτερων εμπορικών κέντρων: The Mall Athens, Golden Hall, Flisvos Marina και Mediterranean Cosmos.

- Η Alpha Bank διπλασιάζει τους Bonus πόντους που κερδίζουν οι κάτοχοι χρεωστικών καρτών Bonus Enter American Express για αγορές που θα γίνουν έως και τις 20/5.

Συγκεκριμένα, κερδίζετε:

  • 8 πόντους για αγορές από τους Μεγάλους Συνεργάτες
  • 4 πόντους για αγορές από όλες τις Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις με το Πρόγραμμα Bonus
  • 2 πόντους για αγορές από όλες τις υπόλοιπες Επιχειρήσεις

- Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει έξτρα επιβράβευση για αγορές καυσίμων στα πρατήρια ΕΛΙΝ.

Το διάστημα από 1/5 - 31/5 οι κάτοχοι χρεωστικών και πιστωτικών καρτών της τράπεζας θα κερδίζουν 12 πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών που πραγματοποιούν έναντι 4 πόντων που ισχύει κανονικά.

Οι πόντοι που συλλέγονται, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης Go4more, μπορούν να εξαργυρωθούν υπό τη μορφή έκπτωσης σε όλους τους συνεργάτες του προγράμματος.

Συγκεκριμένα, για κάθε 1.000 πόντους που εξαργυρώνονται, κερδίζετε έκπτωση 2,50 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τι προσφέρουν όλα τα προγράμματα επιβράβευσης καρτών