A- A+
Νέα προσφορά Media Markt: TV 43'' - Ισχύει έως 21/4
Μία νέα προσφορά στις τηλεοράσεις ενεργοποίησε η Media Markt. Προσφέρει τηλεόραση νέας τεχνολογίας 4Κ στην τιμή των 399 ευρώ για λίγες ημέρες.

Επιπλέον, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών όλων των τραπεζών μπορούν να την αποκτήσουν σε έως και 12 άτοκες δόσεις, από 33,25 ευρώ το μήνα.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Η τηλεόραση LG 43UH603V

Με την ανάλυση 4Κ σου παρέχει το μέλλον της τηλεόρασης, ενώ είναι τέσσερις φορές υψηλότερη από εκείνη της Full HD.

Η ευρεία γωνία θέασης προσφέρει εκπληκτικές εικόνες από κάθε γωνία, ενώ λειτουργία 3D Color Maping μπορεί και χρησιμοποιεί περισσότερα χρώματα ώστε να παρατηρείς ακόμη και τις πιο μικρές διαβαθμίσεις σε κάθε σκηνή.

Με το HDR Pro να προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης έτσι, ώστε να δημιουργούνται πιο καθαρές και ζωντανές εικόνες, θα βλέπεις και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Μπες στην Smart πλατφόρμα web OS 3.0 και βρες εφαρμογές, παιχνίδια αλλά και δυνατότητα πρόσβασης στο Internet και σε όλα τα αγαπημένα σου website ώστε να διασκεδάζεις ακόμη και όταν δεν παίζει κάποια από τις αγαπημένες σου ταινίες στην τηλεόραση.

Ακόμη, χάρη στον ήχο Ultra Surround η τηλεόραση της LG μπορεί και μετατρέπει τα κλασσικά στερεοφωνικά ηχεία σε ένα Surround σύστημα επτακάναλου ήχου ώστε κάθε σκηνή στις ταινίες δράσης να γίνεται πιο έντονη και πιο ρεαλιστική.

Αποκτήστε την τώρα!