A- A+
Mastercard: Έξοδος με δωρεάν ποτά στον όμιλο Panas
Δωρεάν ποτά μπορούν να κερδίσουν με την κάρτα τους Mastercard, όσοι επισκεφθούν χώρους διασκέδασης του ομίλου Panas Sophisticated Hospitality.

Συγκεκριμένα, τα προνόμια που μπορούν να απολαύσουν οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Mastercard στους χώρους του Panas Sophisticated Hospitality έχουν ως εξής:

- Zonars & City Bistro: Με χρήση οποιασδήποτε κάρτας Mastercard για γεύμα, οι κάτοχοι απολαμβάνουν ένα δωρεάν cocktail από τον κατάλογο.

- Bar de Theatre: Με χρήση οποιασδήποτε κάρτας Mastercard για κατανάλωση ποτών (άνω των €50), οι κάτοχοι απολαμβάνουν ένα δωρεάν cocktail από τον κατάλογο.

- Salon de Bricolage: Με χρήση κάρτας Gold Mastercard, Platinum Mastercard και World Mastercard, μέχρι και τις 30 Απριλίου 2017, οι κάτοχοι απολαμβάνουν ένα δωρεάν cocktail.

Επιπλέον, έχουν την ευκαιρία να γευτούν ένα ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς Mastercard Priceless Menu, που αποτελείται από τρία πιάτα και wine list.

- Island Club Restaurant: Με χρήση κάρτας Gold Mastercard, Platinum Mastercard και World Mastercard για γεύμα στο Island Restaurant, οι κάτοχοι απολαμβάνουν ένα δωρεάν cocktail από τον κατάλογο.

Παράλληλα, με χρήση όλων των παραπάνω καρτών στο Club, προσφέρονται shakers με δροσερά shots.