A- A+
Το live της χρονιάς με κάρτες Visa - Διαγωνισμός
Διαγωνισμό με αφορμή τη συναυλία που θα δώσουν οι θρυλικοί Depeche Mode στην Ελλάδα στις 17 Μαΐου στο TerraVibe Park, διοργανώνει η Visa.

Οι Depeche Mode, ένα από τα πλέον εντυπωσιακά σχήματα της μοντέρνας μουσικής ιστορίας θα είναι κοντά μας για 6η συνεχή φορά προσφέροντας στους οπαδούς τους έντονες συγκινήσεις.

Το "Spirit" θα είναι το 14ο επίσημο album των μουσικών πρωτοπόρων και έρχεται σαν συνέχεια του Delta Machine που έφτασε στο top-five των charts σε 26 χώρες και στο νούμερο 1 σε 12 χώρες.

Ο διαγωνισμός

Η Visa, στα πλαίσια της χορηγίας της, δίνει την ευκαιρία σ’ έναν μεγάλο τυχερό, παρέα με ένα φίλο ή φίλη του, να γνωρίσει από κοντά το θρυλικό συγκρότημα σε ένα μοναδικό “meet & greet”, λίγες ώρες πριν την συναυλία, καθώς επίσης και σε 1.000 νικητές να κερδίσουν 10 ευρώ έκπτωση στην αξία του εισιτηρίου τους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν για να συμμετέχουν στη σχετική κλήρωση, είναι να αγοράσουν το εισιτήριό τους για τη συναυλία των Depeche Mode την Τετάρτη 17 Μαΐου στο TerraVibe Park από 07.04-07.05 με Visa.

Την ημέρα της συναυλίας, στον αποκλειστικό χώρο Visa, θα υπάρχουν εκπλήξεις, διαγωνισμοί και πολλά δώρα όπως προπληρωμένες κάρτες Visa , merchandise, μπύρες και πολλές ακόμα εκπλήξεις.