A- A+
Eurobank: 10.000 ευρώ στο νικητή του διαγωνισμού «Μεγαλώνω» - Αποταμίευση με προνομιακό επιτόκιο
Το ποσό των 10.000 ευρώ κατέθεσε η Eurobank στο νικητή του διαγωνισμού για το λογαριασμό «Μεγαλώνω», που διοργάνωσε η τράπεζα.

Επιπλέον δόθηκαν δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ από τα καταστήματα Public για τους επόμενους 9 τυχερούς νικητές, δικαιούχους του αποταμιευτικού λογαριασμού «Μεγαλώνω» του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank.

Η κλήρωση

Οι 10 τυχεροί κληρώθηκαν στο πλαίσιο ειδικής κλήρωσης για τους δικαιούχους του λογαριασμού «Μεγαλώνω».

Ο τελευταίος διατίθεται αποκλειστικά μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank και του Δικτύου των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Ο τυχερός νικητής προέρχεται από το κατάστημα ΝΤΤ Νέας Ιωνίας.

Προνομιακό επιτόκιο

Ο λογαριασμός «Μεγαλώνω», με αποκλειστικούς δικαιούχους παιδιά ηλικίας έως 18 ετών, προσφέρει μοναδικά οφέλη όπως:

• προνομιακό επιτόκιο 0,40% από το πρώτο ευρώ

• δυνατότητα διπλασιασμού των αποταμιεύσεων του παιδιού από τη συμμετοχή του στις μηνιαίες κληρώσεις που συνδέονται με τις κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου ή ακόμα και τριπλασιασμού κατά τη διενέργεια της μεγάλης κλήρωσης τον μήνα Οκτώβριο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31/10), με ανώτατο όριο τα 50.000 ευρώ και 500.000 ευρώ αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει προσφέρει πάνω από €7.500.000 σε περισσότερα από 4.500 τυχερά παιδιά, μέσα από τις κληρώσεις του λογαριασμού «Μεγαλώνω».