A- A+
Δάνειο ΙΧ με σταθερό επιτόκιο 3,90% από τη FIAT
Ένα νέο χρηματοδοτικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες των Ελλήνων, προσφέρει η Fiat Group Automobiles Hellas μέσω της FGA Bank.

Όπως ανακλοινώθηκε, η Fiat Group Automobiles Hellas δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα που προσφέρεται με προνομιακό σταθερό επιτόκιο 3,9%, με 0% προκαταβολή και δυνατότητα εξόφλησης μέχρι 72 μήνες.

Με το δανειακό αυτό πακέτο οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το μοντέλο Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Επαγγελματικό που επιθυμούν.

Επιπλέον καλύψεις

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Ομίλου Fiat προσφέρεται με τις καλύψεις “PROTECT”, ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την κάλυψη του οδηγού το οποίο περιλαμβάνει:

• Ασφάλεια αυτοκινήτου σε συνεργασία με την Groupama: αποδεδειγμένα από τις πιο συμφέρουσες οικονομικές λύσεις της ελληνικής αγοράς.

• Πρόγραμμα CPI προστασία πληρωμών: το πρόγραμμα αυτό προστατεύει ουσιαστικά τον πελάτη, εξασφαλίζοντας την ομαλή αποπληρωμή του δανείου του από απρόβλεπτα γεγονότα στην περίπτωση ακούσιας ανεργίας, ασθένειας ή ατυχήματος.

• Πρόγραμμα GAP κάλυψη ολικής απώλειας: το πρόγραμμα προσφέρει κάλυψη σε περίπτωση ολικής καταστροφής ή κλοπής του αυτοκινήτου, πληρώνοντας ένα πραγματικό bonus για τις δαπάνες αντικατάστασης του παλαιού αυτοκινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο προϊόν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις εκθέσεις αυτοκινήτων Fiat καθώς και στα τηλέφωνα 210 99 88 777 και 800 11 500 800.